به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداست؛ احمد جنیدی با بیان اینکه با موارد تخلفات بهداشتی در سراسرکشور در روزهای پایانی سفرهای نوروزی به شدت برخورد می شود افزود: تعداد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از آغاز برنامه بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا روز 14 فروردین به 524 هزار و 675 مورد رسیده است.
وی گفت: بازرسی بهداشت محیطی از اماکن عمومی، مراکز و مدارس اسکان مسافران نوروزی طی این مدت به 151 هزار و 441 مورد، بازرسی بهداشت محیطی از مراکز، اماکن و رستوران های بین راهی 23 هزار و 912 مورد و کل بازرسی های بهدشت محیطی 700 هزار و 28 مورد بوده است.
جنیدی افزود: کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی معرفی شده به مراجع قضایی تا روز 14 فروردین 9 هزار و 462 مورد بوده که از این تعداد 660 مورد مربوط به مراکز و رستوران های بین راهی است.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، کل مراکز و اماکن متخلف بهداشتی پلمب شده تا 14 فروردین را275 هزار و 275 مورد اعلام کرد که 306 مورد آن مربوط به رستوران های بین راهی بوده است.
جنیدی افزود: مقدار مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شده در این مدت 980 هزار و 379 کیلو گرم است.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اشاره به استفاده بازرسان بهداشت محیط از ابزار سنجش پرتابل در بازرسی ها گفت: در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی 436 هزار و 331 مورد بوده است.
وی افزود: از آغاز برنامه سلامت نوروزی تا 14 فروردین تعداد موارد کلرسنجی آب 449 هزار و 239 مورد بوده است.