پخش زنده
امروز: -
معاون حمل و نقل سازمان راهداری آخرین وضعیت راه های ارتباطی و امداد رسانی به پلدختر و معمولان را تبیین و تصریح کرد: تلاش ها برای بازگشایی راه زمینی بین پل دختر و معمولان ادامه دارد. در حال حاضر محورهای مواصلاتی از بن بست خارج شده اند و تنها راه روستایی برای امدادرسانی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهران قربانی دربرنامه تیتر امشب گفت: برای معمولان نیز فعلا راه زمینی وجود ندارد و سازمان راهداری به شدت مشغول کار است تا مسیر بازگشایی شود و امیدواریم تا پنجشنبه این منطقه هم از بن بست خارج تا عملیات امدادرسانی با سرعت بیشتری از سر گرفته شود.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری افزود: از 2700 قطعه راهی که داریم با وجود بارشهای بی سابقه فقط 17 محور شریانی تحت تاثیر قرار گرفته و مشکلاتی دارند و از بین محورهای غیر شریانی نیز نزدیک 30 محور مشکل دارند که بیشتر آنها راههای جایگزین دارند.
سعید متانی معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تشریح آخرین امدادرسانی ها به حادثه دیدگان سیل استان گلستان گفت: در شرایط اضطراری و به هنگام وقوع حوادث و سوانح، دو راهکار اصلی «توزیع عمومی غذا» و «توزیع بستههای غذایی آماده» برای مدیریت وضعیت تغذیهای افراد در دستورکار نیروهای امدادرسان قرار دارد.
او توضیح داد: از زمان وقوع سیل در استان گلستان به جز ارسال بیش از 62 هزار بسته غذایی سایر کمک های اضطراری و اقلام زیستی هم تقدیم مردم این مناطق شده است.
در پلدختر هم شرایط اسکان اضطراری فراهم کردیم و امنیت برقرار و اقلام زیستی نیز به میزان لازم ارائه شده است.
امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پلدختر هم گفت: در حال حاضر در تلاشیم با کمک هلال احمر و چادرهایی که به منطقه ارسال کرده ایم کار اسکان در پلدختر را سرعت ببخشیم.
وی با بیان اینکه شهر پلدختر و توابع آن به سه قسمت تقسیم شده است، تصریح کرد: تجهیزات، نیروی انسانی، فعالیتهای خدماتی و همچنین بازگشایی محورهای مواصلاتی زیر نظر ستاد بحران استان لرستان بوده و هرجایی که نیاز باشد نیروی زمینی وارد عمل می شود.
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در ارتباطی تلفنی با این برنامه با اعلام خبرخوش به آسیب دیدگان آق قلا تصریح کرد: از 4 کانال انتقال آب که قرار بود به تخلیه آب به دریا سرعت دهد، یکی از پرسرعت ترین آنها راه اندازی و از سد وشمگیرآبگیری شد.
کولیوند رئیس سازمان اورژانس دیگر میهمان تلفنی برنامه با اعلام اینکه در پلدختر از لحاظ دارویی و امکانات بیمارستان ها وضعیت مطلوبی وجود دارد، تاکیدکرد: خوشبختانه سیل به این امکانات اسیبی نزده و در صورت لزوم با بالگرد امکانات و تجهیزات مناسب را ارائه می کنیم.
وی با بیان اینکه به پلدختر و معمولان نیز با توجه به شرایط ارتباطی شان درمانگاه سیار اختصاص یافته است، تصریح کرد: هر تعداد پزشک متخصص نیز نیاز باشد به این مناطق اعزام می شود.
سرپرست استانداری گلستان نیز به تبیین آخرین وضعیت تخلیه آب از آق قلا و گمیشان پرداخت.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان هم درباره آخرین وضعیت امداد رسانی به مناطق سیل زده گفت: در حال حاضر تنها شاهد ورود آب به مزارع کشاورزی هستیم.
کیامرث حاجی زاده گفت: 96 روستا در استان یا کاملا تخلیه شده و یا به حالت نیمه تخلیه درآمده اند. شرایط اسکان اضطراری در 35 محل فراهم شده است.
مدیر کل مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: برای کاهش آب ورودی از کرخه اقدامات خوبی انجام دادیم. هنوز سیلاب به منطقه نرسیده است. 15 فروند بالگرد در استان برای خدمات رسانی مستقر شده اند.