به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با رسیدن فصل بهار، استان چهار فصل فارس، جامهای رنگین بر تن کرده است و با گلها و طبیعت زیبا، جلوه نمایی میکند.
اگرچه وقوع خشکسالی در سالهای گذشته، خسارات زیادی به استان فارس وارد کرد، اما بارش باران در نوروز ۱۳۹۸، سبب جان گرفتن دوباره طبیعت فارس شد.
طبیعت سبز با گلهای رنگارنگ در کنار پر آب شدن رودها و سدها و جان گرفتن دوباره تالابها در پی بارش باران، سبب جذب مسافران و طبیعت گردان به این نقطه از ایران زمین شده است.
مناطق متنوع و زیبایی همچون پارک ملی بمو، دریاچههای پریشان، بختگان، مهارلو، آبشار مارگون، تنگتیزاب، تنگ بستانک، روستای قلات در کنار طبیعت زیبای میمند، مرودشت، نی ریز، استهبان، سپیدان و فسا پذیرای مردم فارس و دیگر نقاط ایران زمین است .
دشتهایی همچون دشتارژن، دشت موک، مناطق جنگلی کوهمره سرخی و نقاطی نظیر شورآب و ملهگاله و آبسرد جذابیتهای زیادی برای گردشگران ایجاد کرده است.
در پی بارشهای اخیر در استان، همه تالابها از نعمت باران برخوردار و از خطر نابودی نجات یافتند و دریاچه بختگان با بیش از ۳۰ درصد آبگیری سبب بهبود شرایط اقلیم منطقه شده است.
دریاچه مهارلو و تالاب کمجان نیز حدودا ۹۰ درصد آب گیری شده که موجب افزایش زیست پرندگان آبزی و کنار آبزی در اطراف این دو اثر زیست محیطی خواهد شد.
ارژن در غرب شیراز ۶۰ درصد آب گیری شده است و دریاچه کافتر در شمال استان فارس و دریاچههای فصلی پراکنده در دیگر مناطق نیز در بارندگیهای اخیر آبدار شده اند.
رودخانه کر پس از سالها پرآب شد به گونهای که در حال حاضر در هر ثانیه ۲۰۰ متر مکعب آب از طریق این رودخانه وارد سد درودزن میشود.
حجم آب سد درودزن هم اکنون ۵۵۰ میلیون متر مکعب است که با توجه به بارشهای اخیر پس از ۲۰ سال یک میلیون متر مکعب آب به حجم آب این سد اضافه شده است.
در شهرستان نی ریز بزرگترین آبشار فصلی خاورمیانه (آبشار تارم) با ۱۲۰ متر ارتفاع سر ریز و باعث شده است مسافران این شهرستان را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کنند.
این آبشار پس از سر ریز شدن، از میان باغهای انجیر، بادام و گردو گذشته و در طول مسیر آبشارهای کوچکی خلق میکند و سپس به گورابهایی در مسیر شهر نی ریز سرریز میشود.