پخش زنده
امروز: -
میزان بارش باران از مهرماه 97 تاکنون 47 درصد نسبت به دوره آماری بلندمدت افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی گفت : در طول سال زراعی جاری 198 میلیمتر باران در خراسان رضوی باریده که در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی گذشته(مهر 1396 تا فروردین 1397) نشانگر افزایش 147 درصدی بارش است .
محسن عراقی زاده افزود:در این مدت همه شهرستانهای استان خراسان رضوی افزایش بارندگی را نسبت به دوره آماری بلندمدت و پارسال تجربه کرده اند.
وي همچنین گفت:در سال زراعی جاری بردسکن با رشد 113 درصدی بیشترین افزایش بارندگی را در قیاس با دیگر شهرستانهای استان داشت و کمترین افزایش بارندگی نیز مربوط به شهرستانهای کلات و مشهد با 13 درصد رشد بارش است.
وی میزان بارندگی ثبت شده در مشهد را از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون 189 میلیمتر باران اعلام و بیان کرد: این حجم بارش نسبت به دوره آماری بلندمدت 13 درصد و نسبت به سال زراعی پیش 111 درصد بیشتر شده است.