پخش زنده
امروز: -
وزیر آموزش و پرورش با حضور در کانون اصلاح و تربیت تهران در تماس تلفنی با پدری که شاکی فرزندش بود قول آزادی پسر را گرفت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان تهران؛ وزیر آموزش و پرورش به همراه رئیس سازمان زندانها واقدامات تامینی و تربیتی کشور و مسئولین ذی ربط و ذی صلاح بعد از ظهر دیروز در دیداری چهار ساعته از محل کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید وزیر آموزش و پرورش در میان مددجویان واحد پذیرش حضور یافت و با پدر یکی از مددجویان که خود شاکی فرزند خویش بود طی تماسی تلفنی با وی به گفتگو نشست و در نهایت قول آزادی را از پدر این مددجو گرفت.
سید محمد بطحایی همچنین با حضور در خوابگاه دختران و پسران مددجو به طور مجزا با اکثریت مددجویان به صورت کاملا صمیمانه و چهره به چهره گفتگو و از وضع پرونده قضایی، میزان تحصیلات، نحوه ادامه تحصیل در محل کانون آگاه شد.
وی همچنین در محل سالن نمایش کانون به اتفاق مددجویان به تماشای دربی پایتخت نشست که به تشدید هیجان مددجویان نیز منجر شد.
وزیر آموزش و پرورش از بخشهای دیگر کانون از جمله سالنهای ورزشی، واحدهای آموزشی، کارگاههای فنی و هنری بازدید کرد.
بطحایی از تلاشهای سازمان زندانهای کشور برای آموزش مطلوب به مددجویان تقدیر و از این بازدید به عنوان بازیدی تلخ و شیرین یاد کرد و افزود: تلاشهای اصلاحی و تربیتی در زندانها تا حدود زیادی مغفول مانده است، اما هر بازدید کنندهای در کمال شگفتی از این مقدار اقدامات تربیتی به وجد میآید.