نظارت ویژه بر واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی در نوروز امسال
رئیس مرکز بهداشت بندرعباس گفت: به منظور حفظ سلامت همشهریان و مسافران نوروزی نظارت بر واحدهای صنفی تهیه و عرضه مواد غذایی با جدیت بیشتری دنبال میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، دکتر یحیی میرزاده افزود: در طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون دوهزار و ۹۰۰ مورد بازرسی از واحدهای عرضه مواد غذایی انجام شده است.
وی گفت: این طرح از بیستم اسفند ۹۷ در بندرعباس آغاز شده است و تا بیستم فروردین ادامه دارد.
رئیس مرکز بهداشت بندرعباس افزود: در بازرسیهای انجام شده ۱۶ واحد صنفی متخلف که اجناس تاریخ گذشته عرضه و بهداشت فردی را رعایت نمیکردند تعطیل شد.
دکتر یحیی میرزاده گفت: ۳۲۹ واحد صنفی متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شد.
وی افزود: در این مدت ۲۵۶ مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی بندرعباس و مواد غذایی خطرناک هم صورت گرفت.
رئیس مرکز بهداشت بندرعباس گفت: در اجرای این طرح ۷۶۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شد.
دکتر یحیی میرزاده از مردم و مسافران نورزی خواست تا با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی واحدهای صنفی به شماره ۱۹۰ بهداشت محیط بندرعباس اطلاع دهند.