سرگرداني شهروندان همانند دولتمردان بريتانيا ؛
نگرانی شهروندان اروپایی ساکن انگلیس از وضع خود بعد از برگزیت
انگلیس برای ماندن شهروندان اتحادیه اروپا در این کشور از آنها خواسته است یک فرم اقامتی پر کنند و این مسئله نگرانی هایی را در میان این افراد ایجاد کرده است.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما ؛ انگلیس برای ماندن شهروندان اتحادیه اروپا در این کشور از آنها خواسته است یک فرم اقامتی پر کنند و این مسئله نگرانی هایی را در میان این افراد ایجاد کرده است. دولت انگلیس می گوید با توافق یا بدون توافق، می خواهد 3/5 میلیون شهروند اتحادیه اروپا که ساکن انگلیس هستند، در این کشور بمانند. کمپین جدیدی در حال انجام است که به این افراد اجازه خواهد داد پس از برگزیت در این کشور به زندگی و کار خود ادامه دهند.
میشل پالتی، شهروند اتحادیه اروپا و سرپرست یک اغذیه فروشی ایتالیایی در لندن یکی از این اروپایی هایی است که در پایتخت انگلیس زندگی می کند. وی گفت: "من در سال 2014 به اینجا آمدم، اینجا خانه جدید من است. من اینجا خوشحالم. من یک خانواده و یک فرزند کوچک دارم و منتظر دومین فرزندم هستم. بنابراین ما دوست داریم تا جایی که امکان دارد در اینجا بمانیم."
با توجه به این که افراد دیگری نیز هستند که مانند پالتی فکر می کنند، دولت انگلیس یک کمپین رسانه ای چند میلیون دلاری به راه انداخته است تا شهروندان اتحادیه اروپا را تشویق کند به منظور تضمین وضعیت زندگی خود، برای سکونت دائم در این کشور ثبت نام کنند.
پالتی گفت وی فرم طرح اقامتی اتحادیه اروپا را در یازدهم فروردین پر خواهد کرد و اکثریت همکارانش نیز تصمیم دارند این فرم را پر کنند.
ماسیمو لوپز، صاحب این اغذیه فروشی گفت: "به طور حتم، به عقیده من این می تواند مشکل آفرین باشد، زیرا از دهم فروردین، هر فردی که بخواهد به انگلیس بیاید، باید این فرم را پر کند. بدیهی است که این کار دشواری است. مثلا من برای یافتن کارکنان خوب دچار مشکل شده ام."
این روند برای صدها هزار شهروند اتحادیه اروپا احتمالا کار ساده ای است اما این نگرانی وجود دارد که بسیاری فراموش کنند و در نتیجه حق قانونی برای ماندن در انگلیس را از دست بدهند.
لوک پایپر، وکیل در امور مهاجرت، گفت: "شما احتمالا قربانی شرایط نامطلوب انگلیس خواهید شد. یعنی ممکن است حذف شوید. شاید نتوانید کار کنید. شاید نتوانید به برخی از خدمات بهداشت و درمان دسترسی پیدا کنید. شاید نتوانید یک حساب بانکی باز کنید، یا مکانی را اجاره کنید، یا حتی رانندگی کنید."
نیکلاس هاتون، یکی از بنیانگذاران یک سازمان مردمی غیرسیاسی که شهروندان اتحادیه اروپا پس از همه پرسی تشکیل دادند، گفت: "هر کشوری که وضع زندگی کسانی را که از قبل در آنجا زندگی می کنند تغییر دهد، اقدامی غیرمسئولانه انجام می دهد. اینجا خانه ما است. ما در اینجا زندگی می کنیم، خانواده تشکیل داده ایم و فرزند داریم. ما اینجا را خیلی دوست داریم."
با این حال، دیگر شهروندان اتحادیه اروپا از این طرح جدید اقامتی استقبال کرده اند. یکی از آنها ورونیکا مارویان است که بیست سال است در انگلیس زندگی می کند و شغل پردرآمدی دارد.
وی می گوید: "من از همه قوانین جدید اطلاع دارم. من فقط باید این فرم را پرکنم تا بتوانم در اینجا بمانم و به کارم ادامه دهم."