پخش زنده
امروز: -
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری: شعار «رونق تولید» باید سرلوحه فعالیتها و اقدامات مردم و مسئولان قرار گیرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز با اشاره به نام گذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، آن را روح اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: این امر باید به عنوان نقطه عطف سازنده سرلوحه فعالیتها و اقدامات مردم و مسئولان قرار گیرد و برخورد تشریفاتی و شعاری نکنیم.
وی انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری را یکی از روشهای حکیمانه و کارشناسانه برای تقویت اراده ملی ملت ایران ذکر کرد و افزود: تعیین شعار سال از سوی مقام معظم رهبری همچنین نوعی گفتمان سازی و ادبیات سازی استادانه است تا مردم ایران قدمهای خود را در جهت توسعه کشور و پیشرفت همه جانبه محکم بردارند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به دشمن شناسی هوشیارانه مقام معظم رهبری و پیش بینی ایشان در خصوص جنگ اقتصادی دشمن گفت: تمام امکانات کشور باید برای تحقق شعار رونق اقتصادی کشور سر لوحه کار مردم و مسئولان قرار گیرد.
وی افزود: اگر تولید ملی رونق پیدا کند در سال ۹۸ شاهد یک اتفاق متفاوت در خصوص تحقق بسیاری از خواستههای مردم خواهیم بود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری تحقق شعار سال و رونق اقتصادی را موجب کنترل تورم، کاهش قیمت ها، کاهش وابستگی به خارج از کشور، افزایش تولید، ایجاد اشتغال برای جوانان، کنترل قیمت ارز، تقویت صادرات و افزایش درآمدها و در نهایت مقابله با تحریمهای ظالمانه دشمن دانست.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به جایگاه بزرگ جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای جهان بر مزیت وجود بازار بزرگ داخلی، وجود بازار عظیم ۶۰۰ میلیون نفری منطقه، ظرفیت بالای نیروی انسانی تقویت شده در نظام اسلامی تاکید کرد: این شرایط و ویژگیها باعث میشود که زمینههای رونق اقتصادی در کشور فراهم شود.
وی روحیه جهادی، اتحادملی و همچنین تدبیر و مدیریت را از ویژگیهایی دانست که باید برای رسیدن به تحقق شعار سال آنها را به کار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری همچنین با اشاره به موانع و مشکلات اقتصادی کشور گفت: باید در زمینه رفع موانع فرهنگی و سد راه توسعه اقتصادی از جمله تنبلیها، مصرف گرایی، اسراف، احتکار و گرایش به کالاهای خارجی اقدامات موثری صورت گیرد.
وی افزود: مشکلات ساختاری و مدیریتی نیز از مواردی است که باید برای رسیدن به شکوفایی اقتصادی و رونق تولید از میان برداشت.
ضرورت جبران سریعتر خسارت سیل زدگان
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری با تاکید بر ضرورت جبران سریعتر خسارت سیل زدگان گفت: باید برای رسیدن به توسعه اقتصادی کشور و شکوفایی تولید دست افراد فاسد در اقتصاد را قطع کرد.
امام جمعه موقت تهران افزود: مقابله با واردات بی رویه، مبارزه با قاچاق و نیز افزایش بهره برداری از ظرفیتهای فراوان داخلی از مواردی مهمی است که باید به آن برای حرکت در جهت تحقق شعار سال توجه جدی شود.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در بخش دیگری از خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به مناسبت پیش روی دوازدهم فروردین و روز جمهوری اسلامی ایران و تبریک این روز به مردم انقلابی، گفت: ۱۲ فروردین عصاره پیام بعثت را در خود جای داده و این روز و این اتفاق بزرگ، بعثت مجدد در عصر جاهلیت مدرن بوده است و مردم با اراده ملی و با رهبری حکیمانه امام (ره) یک نظام الهی را مطابق با هندسه الهی در عصر غیبت تاسیس کردند.
وی از نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک نظام برخاسته از متن مردم با ارزشهای انقلابی و دینی نام برد و گفت: این نظام الهام بخش ملتهای دیگر است.
حجت الاسلام و والمسلمین حاج علی اکبری همچنین با اشاره به وقوع سیل در برخی از استانهای کشور و خسارت جانی و مالی برای تعدادی از هموطنان عزیزمان، بر توجه بیشتر مسئولان به امور سیل زدگان و خسارت دیدگان تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری همچنین حضور مسئولان کشور در کنار مردم برای کمک رسانی به سیل زدگان را جلوه دیگری از حضور مردمی و مسئولان در وقوع حوادث طبیعی به هموطنان ذکر کرد و گفت: باید بدون توجه به مسائل حاشیهای، اولویت اول کار موضوع امداد و نجات و رسیدگی به خانوادههای آسیب دیده باشد.
وی همچنین کناره گیری از مسائل حاشیهای و برخوردهای خاص با موضوع سیل و امداد و نجات را موجب تسریع در روند کمک رسانی و همچنین جلوگیری از آسیب روحی و روانی به افکار عمومی دانست و گفت: نباید قضاوتهای نادرست به افکار عمومی زیان رساند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری در پایان همچنین از مسئولان خواست تدابیر لازم را برای جبران هر چه سریعتر خسارت به خانوادههای آسیب دیده بیندیشند.
شب و روز بعثت فرصت اندیشیدن است
حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حاج علی اکبری در خطبه اول نماز جمعه تهران گفت: شب و روز بعثت هم فرصت اندیشیدن درباره این لطف عظیم الهی است و هم فرصت یاداوری شخصیت برانگیخته شدهای که همه انبیاء به او افتخار میکنند و خدای متعال در آفرینش و فرستادن او مباهات میکند.
امام جمعه موقت تهران افزود: با برنامههای جدیتر از فرصتهای باقی مانده ماه عزیز رجب استفاده کنیم و بزرگترین اتفاقی که روز بیست و هفتم این ماه رخ میدهد، بعثت خاتم انبیاء محمد مصطفی (ص) است.
وی خاطرنشان کرد: هیچ روز و شبی در آفرینش به زیبایی، شکوه، عظمت، فرخندگی و الهام بخشی شب و روز مبعث نیست، مبنای همه نعمتهای دیگر است و این نعمت بزرگی است که خداوند تعالی به دلیل آن بر جامعه مؤمنان منت گذاشته است.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری تصریح کرد: در سوره مبارکه جمعه که در نماز جمعه نیز تأکید شده، خوانده شود، بعد از تسبیح گویی آفرینش برای حضرت حق، بلافاصله سخن از عنایت ویژه پروردگار است که مبعث و این اتفاق بزرگ را به خود نسبت میدهد.
وی ادامه داد: بعثت پیامبر اعظم در ادامه سلسله انبیاء الهی به عنوان خاتم و جامع و پایان بخش سلسله نبوتهاست و این برخواسته از لطف خداوند و عنایت حضرت حق و حکمت الهی برای جامعه بشریت است.
امام جمعه موقت تهران افزود: خداوند متعال برانگیزاننده است و لطف، کرم و عنایتی که درباره بشریت داشته است در باغ فیض خاص خود را به روی جهان بشریت باز کرده است و در این گشایش فیض، کسی بر انگیخته میشود که شخصیت به تمام معنا کامل از بین خود انسانها است.
وی تأکید کرد: اینکه پیامبر از خود مردم است مورد تأکید حضرت حق است و در جاهای دیگر قرآن کریم نیز بر این امر تأکید شده است، حالا او را بشناسید، او نماینده رحمت، لطف و کرم خدا است و دست الهی بالای سر شما است.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری با بیان اینکه قرآن کریم سراسر حکایت خلق دلارا و دلبرانه پیامبر عزیز ما و ترسیم طلعت ناب محمد مصطفی (ص) است افزود: کسی که برانگیخته شده با دست پُر به سوی مردم آمد و برای مردم این بعثت بزرگ رهاوردی عظیم دارد.
وی با اشاره به اینکه در یک دست پیامبر قرآن و در دست دیگر عترت است که دو تجلی از یک حقیقت هستند افزود: یکی در مقام نوشتار و دیگری در عینیت است.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری گفت: نقشه راه سعادت و خوشبختی است که نازله علم الهی یعنی قرآن است که شبیه و نظیری از میان کتابهای آسمانی ندارد، که پیام بعثت بازگشت به قرآن، انس، فهم، تدبر و هماهنگ شدن با مضامین عالی قرآنی در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی است.
وی افزود: شب و روز بعثت توجه به علی ابن ابی طالب امیرالمومنین (ع) یعنی جایگاه امامت و پیشوایی است که به وسیله رهبری او امکان دستیابی بشریت به سعادت و خوشبختی فراهم میشود.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: در روز و شب بعثت امام علی (ع) را زیارت کنید که دیدار با او دیدار با حقیقت بعثت است و تمام پیامهای بعثت و کرامت و حکمت و لطافت آن در چهره بی بدیل امام علی (ع) متجلی است.
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبری تصریح کرد: رسالت در مسئولتیی که پیامبر بر عهده دارد خلاصه میشود، تلاوت آیات الهی و تعلیم کتاب و حکمت و تزکیه امت مأموریتهای پیامبر است.
وی ادامه داد: قبل از بعثت جامعه بشریت در ظلمات و تاریکی متراکمی به سر میبرد از معجزات بعثت این است که از آن جامعهای پیشرفته بسازد و از آن جماعت انسانهایی بزرگ و شایسته به بشریت هدیه دهد.
بعد از قرنها مسلمانان در اقصی نقاط عالم از رایحه دلپذیر و دلارام خوش محمد مصطفی (ص) سرمستند، یعنی رایحه حضرت مهدی (عج) استشمام میشود.