• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۸۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سلیمانی خبر داد؛

پایش هوایی در مناطق سیل‌زده گلستان برعهده وزارت دفاع

معاون مهندسی و پدافند غیرعامل وزارت دفاع: رصد و پایش هوایی منطقه و اقدامات مهندسی از مناطق سیل‌زده شهرستان آق‌قلا و روستا‌های اطراف توسط وزارت دفاع در حال انجام است

پایش هوایی در مناطق سیل‌زده گلستان برعهده وزارت دفاعبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع؛ علی‌اکبر سلیمانی با بیان اینکه رصد و پایش هوایی منطقه و اقدامات مهندسی از مناطق سیل‌زده شهرستان آق‌قلا و روستا‌های اطراف توسط وزارت دفاع در حال انجام است، گفت: تمام تلاش ما بازگشت آرامش به مناطق سیل زده است. 

وی با اشاره به سیل ویرانگر در گلستان، مازندران و شیراز گفت: پیرو فرمان مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح مبنی بر ضرورت گسیل امکانات بیشتر به مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و مازندران، وزارت دفاع با دستور فوری امیر حاتمی، بلافاصله ارشد معاونت مهندسی، سازمان تامین اجتماعی نیرو‌های مسلح و سازمان اتکا و بیمه کوثر برای کمک‌رسانی و ارائه اقدامات به سیل‌زدگان در مناطق سیل‌زده حاضر شدند.

سلیمانی با اشاره به حجم بالای آب گرفتگی در گلستان به ویژه در آق قلا و گمیشان افزود: با همکاری اداره کل مهندسی مازندران و گلستان و قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در استان گلستان، ماشین‌آلات مورد نیاز جهت استحکام بخشی به سد‌ها به ویژه سد وشمگیر، ایجاد دیواره خاکی در اطراف روستا‌های نزدیک سد‌ها ودر معرض خطر، بازگشایی محور‌های مسدود و رفع آبگرفتگی‌ها به منطقه اعزام شد.

وی گفت: در حال حاضر عملیات احداث پل‌های ارتباطی مسیر آق قلا به اینجه برون در دستور کار است که در دو محل با لوله‌های بتنی مسیر ترمیم شده است، کمک به اداره برق و همکاری در جهت تسریع برق رسانی به مناطق و بازگشایی مسیر‌ها از اولویت‌های این معاونت و در حال انجام است.

معاون مهندسی و پدافند غیرعامل وزارت دفاع با بیان اینکه با توجه به حجم آبگرفتگی‌ها، وزارت دفاع پایش هوایی و اقدامات مهندسی مناطق سیل‌زده را بر عهده گرفت، افزود: با دریافت تصاویر و همکاری باسایر نیرو‌های مسلح، سپاه، ارتش و بسیج توانستیم مکان‌هایی را برای خروج و تخلیه سریع آب شناسایی کنیم.

وی با بیان اینکه اقدامات مهندسی وزارت دفاع در مناطق سیل‌زده گلستان ادامه دارد، گفت: با توجه به تاکید امیر سرتیپ حاتمی وزیر محترم دفاع برای به کارگیری تمام ظرفیت‌ها برای خروج وجلوگیری از سیل در سایر مناطق کشور، تمام ماشین‌آلات مهندسی وزارت دفاع بویژه مستقر در استان‌های تهران، فارس، کرمانشاه، کردستان، ایلام و خوزستان (۲۰۰دستگاه بیل مکانیکی، کمپرسی، لودر و جرثقیل) نیز جهت کمک در استان‌های مذکور با همکاری سایر دستگاه‌ها خدمت رسان آماده ارائه خدمات هستند.

سلیمانی به سیل ناگهانی شیراز که منجر به جان باختن جمعی از هموطنان عزیزمان شد اشاره کرد و افزود: پس از این حادثه، به یکی از شرکت‌های وزارت دفاع مستقر در این استان ماموریت داده شد تا سریعا ماشین‌آلات مهندسی وزارت دفاع را به دروازه قرآن شهر شیراز برای جمع کردن و پاکسازی خودرو‌ها با هماهنگی استاندار و شهرداری فارس اعزام کند.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی کامیون، جرثقیل و تریلی‌های وزا‌رت دفاع اقدام به بارگیری، حمل و تخلیه ماشین‌های صدمه دیده از دروازه قران به پارکینگ کردند، گفت: همچنین ۱۰ نیرو به محله سعدی شیراز به منظور کمک‌رسانی و رفع مشکلات ناشی از سیل گرفتگی منازل اعزام شدند.

معاون مهندسی و پدافند غیرعامل وزارت دفاع باز‌گشایی مسیر جوادیه ناشی از آب‌گرفتگی، لایروبی رودخانه ورودی از طرف خرامه، باز‌گشایی مسیر آب در ورودی تونل سعدی و کمک‌رسانی به ساکنان شهرک صدرا و بلوار حافظ از دیگر اقدامات وزارت دفاع در سیل شیراز عنوان کرد و افزود: مردم یقین داشته باشند تا آخرین لحظه برای کم کردن آلام در کنار آن‌ها حضور خواهیم داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح زمستانه پلیس در راه‌های استان
یلدای هزار خاطره درسیستان وبلوچستان
آغاز اجرای نوبت دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی در استان
حضور ایران در دومین اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت
برگزاری رزمایش توزیع ۱۶۵ بسته معیشتی یلدایی در زنجان
گام بلند دولت برای تحقق حقوق ناشنوایان
برگزاری همایش بسیج، توسعه وامنیت پایداردر سیستان وبلوچستان
بازگشایی ۵۲ راه روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
دستگیری عامل تیراندازی کمتر از یک ساعت در شیراز
گوترش: خشونت در غزه متوقف و آتش‌بس کاملا اجرا شود
صعود سایپا به یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته در فارس
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
شهادت دو مرزبان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه در سیستان وبلوچستان
سلامت کلیه‌ها را با رعایت چند نکته تضمین کنید
تجلیل از 21 سرباز نمونه خراسان جنوبی
انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در بوکان
امکان سپردن تأمین و ضمانت الکترونیکی به صورت بر خط و غیر حضوری
اعلام ویژه‌ برنامه‌های قرآنی و هفتگی حرم مطهر رضوی
اجرای طرح ویژه نظارت بر نرخ عرضه میوه شب یلدا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)