غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران
گردشگران بعد از بازدید از جاذبههای تاریخی و فرهنگی و طبیعی اصفهان با خوردن غذاهای سنتی سفر به اصفهان را لذت بخشتر کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ بریانی از معروف ترین غذاهای اصفهان است که شهرت جهانی دارد.
همچنین خورشت ماست، تاس کباب، ماش و قمری، حلیم بادمجان، کشک و بادمجان، بریانی زیره، قیمه ریزه، کوفته باقالی، یخنی تُرُش، کله جوش، گوشت و لوبیا، گوشت و عدس، اشکنه و غیره از معروف ترین غذاهای سنتی و ناب شهر اصفهان هستند.
مجتبی معتمدی متخصص طب سنتی گفت: این غذاها پشتوانه و فکر حکیمانه دارد و بر اساس طبع و مزاج اصفهانی ها از قدیم الایام پخت می شده است.
اکثر غذاها نیز با استفاده از گوشت بره پخت می شود و بصورت حلیم است.
غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران غذاهای سنتی اصفهان ماندگار در میراث ایران