معاون کل وزارت بهداشت اعلام کرد
بررسی سلامت آب و غذا در مناطق سیل زده
با اقداماتی که در زمینه سلامت آب و غذا صورت گرفته، تاکنون حتی یک مورد بیماری عفونی در مناطق سیل زده نداشتیم
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، ایرج حریرچی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق سیل زده افزود: از زمان بروز این حوادث در برخی استانهای کشور، وزارت بهداشت اقدامات بهداشتی و درمانی مناسب را انجام داد و اعلام کردیم که تمام دانشگاههای علوم پزشکی استانهای در معرض خطر در حالت اماده باش قرار گیرند.
وی گفت: در عین حال ستادی در وزارت بهداشت به فرماندهی وزیر بهداشت و در استانهای سیل زده به فرماندهی روسای دانشگاههای تشکیل و آمادگیهای لازم انجام شد.
حریرچی با بیان اینکه در استانهای سیل زده مجموعا ۲۹۵ نفر مصدوم داشتیم، ادامه داد: درمان مناسب برای همه مصدومان انجام گرفت. همچنین اقدامات بهداشتی لازم هم بر روی مواد غذایی و آب آشامیدنی انجام شد و در حال انجام است.
معاون کل وزارت بهداشت همچنین گفت: در مناطق سیل زده از آب آشامیدنی و مواد غذایی در محل آزمایشهای لازم انجام شد و مواد غذایی و آب آشامیدنی مناسب در بین مردم توزیع شد. همچنین از آنجایی که ممکن است با بالا آمدن سطح آب، آلودگیهای میکروبی و بیماریهای عفونی ایجاد شود، اقدام به کلرزنی آب و چک کردن بار میکروبی و آلودگی آب کردیم و سطح کلر آبها مورد سنجش قرار گرفت.
حریرچی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده، نتیجه بسیار کم نظیر این بود که طی این مدت حتی یک بیماری عفونی هم در مناطق سیل زده نداشتیم. در برخی مناطق هم توصیه کردهایم که آب بسته بندی شده توزیع کنند و یا آب را قبل از آشامیدن بجوشانند. در عین حال طی این مدت نهادهای دیگر و مردم هم همکاری کردند.