ورزش در سالی که گذشت؛
صندلیهای رزرو شده برای ریاست
وزارت ورزش و جوانان انتخابات ۱۷ فدراسیون ورزشی را در سال ۹۷ برگزار کرد و تکلیف ریاست ۱۴ فدراسیون هم در سال جدید مشخص خواهد شد
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما، انتخابات ۱۷ فدراسیون ورزشی در سال ۹۷ برگزار شد، در حالیکه وزارت ورزش و جوانان پیش بینی کمتری از برگزاری تعداد این انتخابات داشت.
علاوه با پایان یافتن دوره چهار ساله برخی روسای فدراسیونهای ورزشی که انتخابات آنها باید برگزار میشد، با تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاههای اجرایی، به ناچار برخی از روسای فدراسیونهای ورزشی هم باید از سمت خود کنار میرفتند و به همین علت تعداد برگزاری مجامع انتخاباتی بیشتر هم شد.
همه مجامع انتخاباتی
نخستین مجمع انتخاباتی سال ۹۷، فدراسیون تیراندازی با کمان در ۱۸ اردیبهشت بود که رییس خود را شناخت و غلامرضا شعبانی بهار معاون سابق ورزش همگانی وزارت ورزش با حذف این معاونت، به عنوان رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان انتخاب شد. انتخاباتی که البته حواشی مختلفی به همراه داشت و حتی نمایندگان رسانههای ورزشی اجازه حضور در آن را پیدا نکردند.
همچنین ۲۵ اردیبهشت انتخابات فدراسیون شمشیربازی برگزار شد و فضل اله باقرزاده بار دیگر رئیس این فدراسیون شد.
انتخابات فدراسیونهای سوارکاری، بدمینتون، بولینگ و بیلیارد، اسکواش، گلف، انجمنهای ورزشی، ورزش کارگری، ووشو، قایقرانی، هندبال، هاکی، سه گانه، کاراته، جودو و ناشنوایان دیگر فدراسیونهایی بودند که در سال ۹۷ تکلیف روسای آنها در مجامع انتخاباتی مشخص شد.
روسایی که مجبور به ترک صندلی شدند
غلامرضا امینی رئیس فدراسیون قایقرانی، علیرضا رحیمی رئیس فدراسیون هندبال، مصطفی کریمی رئیس فدراسیون ناشنوایان، محمدعلی صبور رئیس فدراسیون سه گانه، محمدصادق فرجی رئیس فدراسیون کاراته، محمد درخشان رئیس فدراسیون جودو، حجتالله دهخدایی رئیس فدراسیون چوگان، احمد ضیایی رئیس فدراسیون والیبال، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و مرحوم بهرام شفیع رئیس فدراسیون هاکی مشمول قانون بازنشستگی شدند.
از این تعداد رئیس فدراسیون فوتبال با تبصره و قوانین موجود فعلا برسرکار خود حاضر است و انتخابات ریاست فدراسیونهای والیبال و چوگان هم به سال آینده موکول شد.
انتخابات ۱۴ فدرسیون در راه است
دوره چهار ساله ریاست ۹ فدراسیون بیماریهای خاص، وزنه برداری، ورزشهای رزمی، دوومیدانی، پزشکی ورزشی، تنیس روی میز، موتورسواری، شطرنج و ورزشهای دانشگاهی امسال به پایان میرسد که طبق قانون باید در بازه زمانی مناسب انتخابات آنها برگزار شود که به این تعداد باید انتخابات فدراسیونهای کشتی (به علت استعفای خادم)، والیبال و چوگان (به علت کنار رفتن روسای بازنشسته آنها) و کونگ فو و تنیس به علت پایان دوره ریاست چهار ساله آنها در سال گذشته را هم اضافه کرد.
حساسیت برای ۳ فدراسیون
وزارت ورزش و جوانان امسال هم سال پرکاری به لحاظ برگزاری انتخابات دارد و طبق گفته محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان؛ در آغاز بهار انتخابات حساس سه فدراسیون کشتی، وزنه برداری و والیبال را در اولویت قرار دارد تا ورزشکاران این سه رشته با دغدغه کمتری برای مسابقات جهانی و انتخابی المپیک آماده شوند.
فدراسیون والیبال که رئیس آن بازنشسته شده، دوره چهار ساله ریاست فدراسیون وزنه برداری به پایان رسیده است و فدراسیون کشتی هم با استعفای رسول خادم فعلا با سرپرست اداره میشود و مهلت نام نویسی از نامزدهای آن ۲۸ اسفند به پایان رسیده است.
گزارش از: انسیه بحری
خبرنگار تحریریه ورزشی خبرگزاری صداوسیما