پخش زنده
امروز: -
کارشناس هواشناسی گلستان گفت: از فرداشب (یکشنبه 97/12/26) سامانه سرد و بارشی از شمال غرب، وارد استان می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ محمود محمدقلی پور افزود: با آغاز فعالیت این سامانه، به تدریج شاهد افزایش ابر و بارش متناوب در استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه اوج فعالیت سامانه سرد در روز دوشنبه است افزود: فعالیت آن، کاهش 14 تا 16 درجه ای دمای هوای استان و طوفانی شدن دریا را در پی خواهد داشت و به سبب سرمای هوا، بارش ها در ارتفاعات و کوهپایه به شکل برف و احتمال تگرگ، همراه با مه غلیظ خواهد بود.
کارشناس هواشناسی گلستان خاطرنشان کرد: به سبب باران و برف و کاهش دید و لغزندگی جاده ها، اختلال در ترددها به ویژه در مناطق کوهستای استان دور از انتظار نیست.
محمدقلی پور افزود: همچنین درپی تداوم بارش ها، آبگرفتگی برخی معابر عمومی و وقوع سیلاب در مناطق مستعد محتمل است.
وی گفت: این سامانه تا اواخر وقت چهارشنبه شنبه در استان فعال خواهد بود.
با توجه به شرایط آب و هوایی پیش رو، جمالی مدیرکل مدیریت بحران استان به مردم توصیه کرد: از رفت و آمدهای غیر ضروری به ویژه در مناطق کوهستانی و نزدیک شدن به رودخانه ها، مسیل ها، کانال های آب و مخازن سدها خود داری کنند.
سرهنگ عبدی رئیس پلیس راه گلستان هم از مردم خواست: در صورتی که در این مدت قصد عبور از جاده های کوهستانی دارند حتما تجهیزات زمستانی مخصوصا زنجیرچرخ به همراه داشته باشند.