جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان
بانوان صومعه سرایی چهارمین جشنواره حلوای ضیابری را برگزار کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان رئیس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا امروز گفت : چهارمین جشنواره حلوای ضیابری در سالن شهدای این دهستان برگزار شد.
علیرضا مهرگان افزود : در این جشنواره که هر سال در آستانه فرا رسیدن نوروز برگزار می شود ، آئین های بومی – محلی نظیر نوروزی خوانی ، عروس گوله ، موسیقی محلی و نمایش اجرا شد.
وی با بیان اینکه مقدمات ثبت ملی حلوای محلی ضیابری فراهم شده است گفت : برپائی جشنواره های بومی- محلی علاوه بر حفظ و احیاء آداب و رسوم زمینه جذب گردشگر را فراهم می کند.
ریئس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری صومعه سرا اعلام کرد : حدود 2 هزار نفر از چهارمین جشنواره حلوای ضیابری دیدن کردند.
حلوای ضیابری یکی از شاخص ترین شیرینی های محلی گیلان است که قدمت پخت آن به 500 سال می رسد.
این شیرینی با آرد برنج ، روغن یا کره ، شکر ، دوشاب یا عسل ، گردو ، زنجبیل ، هل و سبزیجات معطر محلی پخته می شود.
جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان جشنواره ای با طعم شیرین در گيلان