پخش زنده
امروز: -
کارگروه رفع موانع تولید و ستاد تنظیم بازار استان کرمان با حضور دو تن از معاونان وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، معاون صنایع وزارت صمت در این نشست درباره مشکل کارخانه روغن نباتی گلناز کرمان گفت: مشکل این کارخانه را در سطح ملی پیگیری کرده ایم و مواد اولیه روغن خام به آن تزریق شده تا فعالیت آن از سر گرفته شود.
آقای مقیمی از پیگیری مشکلات مالی و مالیاتی این واحد تولیدی نیز خبر داد و گفت: همه واحدهای تولیدی اگر هر نوع کالایی در گمرکات کشور دارند و ارز آنها تامین شده باید هرچه زودتر ترخیص شوند.
وی همچنین درباره مطالبات کارخانه قطعه سازی از خودروسازان نیز گفت: با تصویب برنامه دهگانه با حضور معاون اول رئیس جمهور این مشکل بزودی حل می شود.
آقای تابش معاون وزیر صمت و رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز در این نشست درباره رفع مشکل شکر در استان کرمان گفت: هیچگونه کمبودی برای تامین شکر در کشور نیست و به دلیل کم کاری سه دستگاه اداری در استان مردم هزینه بیشتری در تهیه شکر پرداخت می کنند.
بگفته وی: شرکت بازرگانی دولتی برای مصرف اصناف، خانوارها و ... شکر به میزان نیاز واگذار می کند و قیمت 7هزار تومان فعلی هیچ منطقی ندارد.
معاون صمت و رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان درباره تعدیل قیمت مرغ گفت: در تصمیم سازی قیمت مرغ باید از تصمیمات استانی خودداری و جلوی ورود و خروج مرغ زنده و لاشه باید گرفته شود.
وی همچنین گفت: شرکت پشتیبانی امور دام مکلف است مرغ منجمد را به قیمت 10هزار و 500تومان به بازار تزریق کند.
فدایی استاندار کرمان هم گفت از فردا یک نفر از استانداری در اداره کل غله استان مستقر شده و کلیه امور را کنترل و ردیابی می کند.و تا سه روز آینده تا سقف 7هزار تن شکر باید به استان وارد شود.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گفت در این جلسه مصوب شد فعالیت کارخانه روغن نباتی از سر گرفته شده و 3هزار تن روغن خام در اختیار آنها قرار گیرد تا فعالیت کارخانه را در ایام عید شاهد باشیم.
حسینی نژاد درباره وضعیت شکر گفت: در بازدیدی که با حضور معاونان وزارت صمت از واحدهای بم داشتیم مصوب شد 6هزار تن شکر به استان اختصاص داده شود که 3هزار تن آن به صورت ویژه حمل شده و از طریق اتاق اصناف و اتحادیه ها در استان توزیع شود و قیمت مصرف کننده 3هزار و 400تومان مشخص شد.
وی گفت: احتمالا ظرف دو روز آینده این شکر وارد استان شده و با قیمت 3هزار و 400تومان به دست مصرف کننده می رسد.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان درباره اختلاف قیمت مصوب شده ملی و استانی گفت: قیمت مرغ در کل کشور 11هزار و پانصد تومان اعلام شده و همه استانها باید بعد از ابلاغ سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار کشور از آن تبعیت کند.
حسینی نژاد ادامه داد تا زمان ابلاغ این دستورالعمل قیمت مرغ در استان براساس مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان با قیمت 14 هزار و 400تومان به فروش می رسد تا قیمت نهایی به صورت رسمی اعلام شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این دو قیمت در شب عید به دست مصرف کننده می رسد گفت: قیمت شکر قطعی می شود و درباره قیمت مرغ منتظر تصمیم و ابلاغ ملی هستیم.