در بیستمین جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان
اجرایی شدن ۷۰ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید
۷۰ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در کهگیلویه و بویراحمد اجرایی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، معاون صنعت معدن و تجارت استان در بیستمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که به منظور بررسی مشکلات شش واحد صنعتی و تولیدی استان برگزار شد گفت: تا کنون این کارگروه ۱۴۲ مصوبه داشته که ۷۰ درصد آنها اجرایی شده است.
فرامرزی افزود: ۵۸۶ میلیارد ریال از محل رونق تولید فراگیر و توسعه روستایی به بخش صنعت و کشاورزی پرداخت شد.
وی همچنین به طرحهای نیمه تمام با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت کاری اشاره کرد و گفت: هفته گذشته در مجموع حدود ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل طرح اشتغال تبصره ۱۸ به استانداران اعلام شد که این اعتبار برای بازسازی، نوسازی، سرمایه در گردش و تکمیل طرحهای نیمه تمام تخصیص یافت همچنین در هیمن زمینه ۱۰۰ میلیارد ریال یارانه تسهیلات به واحدهای صنعتی نیز اختصاص داده شد.
صنایع غذایی، صنایع شیمیایی و سلولزی، کفش و چرم، صنایع پوشاک، صنایع فلزی و دریایی، سنگهای ساختمانی، شیرینی پزی در بخش اصناف طرحهایی بودند که در این نشست مورد بررسی قرار گرفتند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز با تاکید بر شفاف سازی اعضای کارگروه گفت: شفاف سازی نه تنها منجر به حذف نگاه سلیقهای میشود بلکه موجب میشود در بخش رونق و تولید گامهای مفیدی برداشته شود.
جعفر گوهرکانی با بیان اینکه فرصت چندانی برای جذب اعتبارات باقی نمانده است افزود: باید در این زمینه تلاشها و پیگیریهای لازم انجام شود.
وی به افزایش صادرات غیر نفتی در زمینه گیاهان دارویی در استان اشاره کرد و گفت: شرکت آسه یکی از واحدهای صادراتی در استان است که نقش پررنگی در زمینه صادرات غیر نفتی در کشور دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی با اشاره به اینکه شرکت صادراتی آسه مشکلاتی مانند فیبر نوری، فاضلاب و دیگر زیرساختها دارد گفت: یک ماه فرصت داده میشود تا مخابرات و شهرکهای صنعتی این مشکل را برطرف کنند.
جعفر گوهرکانی با بیان اینکه ورود شیرین بیان برای این واحد تولیدی بلا مانع است تصریح کرد: در زمینه فاضلاب هم مقرر شد شرکت شهرکهای صنعتی استان طرحی جامع و کامل برای رفع این مشکل ارائه دهد.
وی افزود: برخیها نگاه تنگ نظرانه به واحدهای تولیدی دارند و همین امر سبب عدم توسعه و ورشکستگی برخی واحدهای تولیدی شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به واگذاری اراضی ملی به برخی از سرمایه گذارن برای اجرای طرح گفت: اراضی واگذار شده به سرمایه گذاران در صورتی که طرحی در آنها اجرا نشود از تملیک آنان خارج میشود.