پخش زنده
امروز: -
جشنواره بزرگ طبخ و عرضه آبزیان در گرگان با هدف ترویج مصرف ماهی و میگو در سفره غذایی خانوارهای گلستانی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان این جشنواره تا 24 اسفند در محوطه تالار فخرالدین اسعد گرگانی برپاست و روز پنجشنبه 23 اسفند ویژه رقابت خانواده ها در طبخ آبزیان است.
مدیر کل شیلات گلستان با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در استان گفت: ترویج مصرف ماهی و میگو در سبد خانوارهای گلستانی از اهداف برگزاری این جشنواره است.
قدس علوی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان 10 کیلوگرم است و تلاش می کنیم سال آینده بیش از 11 کیلوگرم شود.
دبیر جشنواره هم گفت: در این جشنواره کارگاه های آموزشی مختلف با حضور کارشناسان مرکز بهداشت ، شیلات ، دامپزشکی و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، برگزار می شود.
بهادران افزود: در طول چهار روز زمان برگزاری جشنواره طبخ انواع آبزیان توسط مربی بین المللی آشپزی به علاقه مندان آموزش داده خواهد شد و بانوان علاقه مند میتوانند روز سوم جشنواره ، پنج شنبه ۲۳ اسفند با طبخ غذا با استفاده از ماهی و میگو در مسابقه شرکت کنند و از جوایز نفیس این جشنواره بهرهمند شوند.