جشنواره مواد غذایی در دانشگاه آزاد قزوین+فیلم
جشنواره محصولات صنایع غذایی با هدف گسترش تغذیه سالم در دانشگاه آزاد قزوین برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، در جشنواره محصولات صنایع غذایی که در دانشگاه آزاد قزوین برگزار شد، ۴۲گروه دانشجویی
دختر و پسر محصولات غذایی تهیه شده از پودر مالت و جوانه گندم را در معرض دید دیگر دانشجویان قرار دارند.
خانم امیری مسئول برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره با هدف گسترش تغذیه سالم، محصولات سنتی و فرصتهای کارآفرینی در صنایع و مکانیک برگزار شد.
در این جشنواره، نوشیدنیهایی برپایه عصاره جوانه جو، دسرها، سمنو، انواع کیک، شکلاتها، نان، بیسکوییت، پاستا و رشته آشی عرضه شد.