پخش زنده
امروز: -
معاون صدای رسانه ملی: برای نوروز، ۲۵۱۱ ساعت برنامه تدارک دیده ایم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حمید شاه آبادی درباره ویژه برنامههای نوروزی رادیو افزود: ۱۲ شبکه رادیویی برای لحظه تحویل سال برنامه دارند به جز شبکه نمایش که برنامهای تولیدی دارد، همچنین ۱۱ شبکه دیگر برنامه زنده دارند.
وی با بیان اینکه در نوروز توجه ویژهای به حوزه طنز داشته ایم گفت:: ۱۳ عنوان برنامه طنز داریم، در رادیو ایران صبح عید با شما، رادیو ورزش عصر بهاری و عیدانه، رادیو صبا کارت هدیه روز نو و نوروز و در رادیو اقتصاد نـقل و نُقل را تدارک دیده ایم و گل و بلبل و طنز هم از جمله برنامههای طنز در رادیو تهران است.
معاون صدای رسانه ملی گفت: همچنین ۳۷ عنوان برنامه برای راهیان نور تدارک دیده شده است و همه شبکههای رادیویی درگیر آن هستند.
وی ادامه داد: در شبکه رادیویی نمایش ۶ سریال ۱۰ قسمتی داریم، تعطیلات خانوادگی «عمارت آبی» و «عمو شکلاتی» از جمله آنها هستند.
شاه آبادی افزود: ما برنامههای ویژهای در حوزه ادبی و موسیقیایی در رادیو داریم.
وی گفت: رادیو سفر هم از ۲۰ اسفند به مدت یکماه آغاز به کار میکند و با برنامههای زنده ۲۴ ساعته همراه مردم خواهد بود. این رادیو روی موج اف ام ردیف ۹۵.۵ مگاهرتز قابل دریافت است.
«جوان» ، پُرشنونده ترین شبکه رادیو
معاون صدای رسانه ملی گفت: رادیو «جوان» پُرشنوندهترین رادیو کشور است و «پیام آوا» و «ایران» در جایگاههای بعدی قرار دارند.
حمید شاه آبادی افزود: طبق آخرین نظرسنجی مرکز پژوهش و افکارسنجی صدا و سیما، رادیو ۳۸.۶ درصد شنونده دارد که نسبت به ۳ ماه گذشته ۲ درصد رشد مخاطب داشته ایم.
وی ادامه داد: در میان شبکههای رادیویی، رادیو جوان پیشتاز است و رادیوهای پیام آوا و ایران در جایگاههای بعدی قرار دارند.
استقبال چشمگیر از جشنواره رادیو
معاون صدای رسانه ملی گفت: رویکرد ما در ششمین اجلاس جهانی صدا، آینده پژوهی در رادیوست.
حمید شاه آبادی در نشست خبری چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو و اعلام برنامههای نوروز ۹۸ افزود: سال ۹۷ با همه فراز و فرودها به روزهای پایانی خود نزدیک میشود و در شرایطی هستیم که چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را با اقتدار و امید به آینده پشت سر گذاشته ایم.
وی گفت: اصحاب رسانه هم در سال ۹۷ همراه با مردم بوده و دغدغه هایشان را انعکاس داده اند.
معاون صدای رسانه ملی ادامه داد: بیش از ۳۲۰ تهیه کننده رادیو، ۲۶۰ گوینده و دهها نویسنده، برنامههای متنوعی را در ۱۶ شبکه رادیویی در سال ۹۷ تهیه و تولید کردند.
شاه آبادی گفت: منشور ارزشمندی به عنوان گام دوم انقلاب پیش رو داریم و مسیر کار زندگی و حرکت ملت ایران مشخص است.
معاون صدای رسانه ملی درباره چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو افزود: ۷ بخش ویژه از جمله برنامههای مستمر در جشنواره امسال تدارک دیده شد. این جشنواره از روز دوم اردیبهشت آغاز میشود و چهارشنبه چهارم اردیبهشت ۹۸ در مرکز همایشهای بین المللی صدا و سیما میزبان اختتامیه آن خواهیم بود.
وی گفت: شبکههای رادیویی در این جشنواره مشارکت بیش از ۹۰ درصدی داشته و ۱۳۸ عنوان برنامه رادیویی در بخش برنامه مستمر ارسال کرده اند.
معاون صدای رسانه ملی افزود: بخش فضای مجازی هم از بخشهای جشنواره است که خود از سه قسمت تشکیل میشود. نخستین بار بخش مردمی به جشنواره اضافه شد و ۶۲۳ اثر به این بخش راه پیدا کردند.
وی اضافه کرد: در بخش بین الملل بیش از ۱۰۰ اثر از کشورهای مختلف دریافت شده است.
شاه آبادی درباره ششمین اجلاس جهانی صدا گفت: این اجلاس پس از چند سال وقفه از سر گرفته میشود و مهمترین رویکرد ما آینده پژوهی دربرنامههای رادیوست. ۱۰۰ مقاله بسیار خوب هم به دست ما رسیده است و آثار به لحاظ کیفی قابل قبول هستند.