در گفتگوی سرداران با بحث روز رادیو ایران مطرح شد
از دست رد مردم به ۱۷۰۰ فراخوان آشوب تا نبود جوانگرایی واقعی
سرداران داود غیاثی راد و یعقوبی در برنامه بحث روز با موضوع امنیت درگام دوم انقلاب؛ از دست رد مردم به فراخوانهای آشوب و نبود جوانگرایی در دستگاهها گفتند
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ برنامه این هفته "بحث روز" گروه سیاسی رادیو ایران همانند دو هفته گذشته نیز با موضوع بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب این بار با محوریت امنیت و دفاع در گام دوم انقلاب با حضور سردار پرویز یعقوبی؛ معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و سردار دکتر داود غیاثی راد؛ استاد دانشگاه امام حسین؛ کارشناس مسائل سیاسی امنیتی و مسئول کمیته فرهنگی سند راهبردی رزمندگان کشور به روی آنتن رفت.
سردار پرویز یعقوبی؛ معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ به آمار بالای تحرکات دشمن در فضای مجازی علیه انقلاب اشاره کرده و گفت: بر اساس آمارهایی که همکاران در پلیس فتا به ما دادند، در سال جاری دشمنان انقلاب بیش از ۱۷۰۰ مورد فراخوان دعوت به تخریب اموال عمومی و ایجاد خسارت دادند که هیچ کدام از اینها مورد استقبال مردم قرار نگرفت.
وی با اشاره به اینکه یکی از تهدیدات ما در فضای مجازی است ادامه داد: امریکاییها و دیگر دشمنان به این نتیجه رسیدهاند که از راه جنگ نمیتوانند انقلاب را از پا دربیاورند. البته دشمن در گام دوم سرمایه اجتماعی ما را مورد هدف قرار گرفته است، اما رهبر معظم انقلاب نیز در اینباره فرمودند که هرگز دشمن به هدف خود نخواهد رسید. نیروی انتظامی آماده است تا با استفاده از ظرفیت مردمی و مدیریت شبکههای مجازی مشت محکمی بر دهان دشمن بکوبند.
وی تصریح کرد: ما پیشبینی میکنیم برای سال آینده نیز دشمنان بخواهند چالشهایی را در زمینه امنیت اجتماعی ایجاد کنند، اما ما با بهره گیری از نیروهای جوان در نیروی انتظامی و با بهره گیری از سرمایه اجتماعی که همان خود مردم هستند به آن غلبه خواهیم کرد.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که در آغاز دهه پنجم انقلاب وضعیت امنیت اجتماعی چگونه است، اظهار داشت: سرمایه اجتماعی مردم هستند و باید این مسئله مدیریت شود که نیروهای انسانی به اهداف آرمانی به نتیجه برسند. اما وظیفه نیروی انتظامی برقراری نظم و امنیت است که میخواهیم از این سرمایه اجتماعی برای برقراری نظم بهره ببریم با توجه به اینکه در حال حاضر ما وارد دهه پنجم انقلاب شدیم انقلاب ما پختهتر شده گام دوم انقلاب این است که انقلابی بمانیم همراه با تعقل و شجاعت جوانگرایی را همراه با تجربه گرایی داشته باشیم در تمامی مولفههای قدرت ملی به ویژه امنیت انقلابی عمل کنیم یعنی از ظرفیت خود مردم استفاده کنیم.
سردار یعقوبی با بیان اینکه علت اصلی قیام مردم ایجاد فرهنگ اسلامی در مقابل غرب بود، گفت: اگر به سخنان و پیامهای امام در ابتدای انقلاب نگاهی بیاندازیم به این نکته میرسیم که انقلاب یک رکن فرهنگی دارد و بر اساس فرهنگ اسلام ناب محمدی که حضرت امام در بیانیههای ویژه انقلاب و آینده نظام جمهوری اسلامی به آن اشاره داشته اند بیان فرمودند. این بیانیه هم آینده نگری و آینده پژوهی خوبی دارد. یعنی کاری که در سلسله مراتب مدیریتی نظام در راس حکومت از وظایف رهبری است که نشان دهنده عملکرد خوب رهبر انقلاب در راستایاین رسالت بزرگ بوده؛ با تاریخ انقلاب و نهضتهای صدسال اخیر هم میشناسد و هم خوب نتیجه گیری شده است.
سردار داود غیاثی راد هم در این برنامه عنوان کرد: در عصر کنونی انقلابهای زیادی را میبینیم که به شکلهای مختلف با شکست مواجه شدند و میتوان نتیجه گرفت از تونس تا کشورهایی که گرفتار غرب میتوان نتییجه گرفت که ضعف رهبری و نداشتن اساسنامه و منشور آینده نگری نداشتند. عبرت از انقلابهای جهانی و بیان اینکه در آینده چه باید کرد جوان گرایی تجدد پیشرفت در پیام روشنگرانه چهل سال آینده دیده است.
وی با بیان اینکه گام دوم گزار انقلابی از ورطه سقوطی فرهنگی است تصریح کرد: برخی انتظار داشتند در انقلاب به اهداف خودش نرسد، برخی افراد با روحیه ضعیفی فکر میکردند که آرمانهای انقلاب به سمت شکست پیش میرود و موضعهای عقب نشینی میگرفتند غافل از اینکه عقب نشینی موجب پیش روی دشمن میشود. در گام دوم، غرب غیر از فتنه کالای دیگری برای ما ندارد که بزرگترین آن از دست دادن نیروی انسانی بهره ور است.
استاد دانشگاه امام حسین (ع) در همین باره به گزارش بانک جهانی نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس این گزارش سرمایه کشورها انسانها هستند و درآمد سرانه ملی دلیل بهره وری یک دولت نیست پیشرفت و توسعه یک نظام نیست بلکه نیروی انسانی کارآمد سرمایه هر کشوری است و جوانها در جمهوری اسلامی انقلابی هستند و انقلابی گری لازمه تحقق گام دوم است و این گام دوم ضمیر انقلابی دارد که جوانان هستند
مسئول کمیته فرهنگی سند راهبردی رزمندگان کشور با بیان اینکه یکی از راههای استفاده از ظرفیت جوانان است افزود: دلیل پیروزی ما در دفاع مقدس بر ۳۶ کشور دنیا که از صدام پشتیابی میکردند، روحیه انقلابی؛ تکلیف گرایی و جوان گرایی است. فرمانده موفق ما در جنگ کسانی مانند شهیدان زین الدین یا همت که در روزهای شهادتش نیز قرارداریم در سنین پایین ۲۵ بودند.
این استاد دانشگاه یادآور شد: اینکه رهبر معظم انقلاب میفرمایند تمدن آینده را با این جوانها بسازیم این جوان انقلابی ۳ شاخصهی پویایی که لازمه ساخت تمدن نوین اسلامی است آینده نگاری و آینده پژوهی را دارد اگر این کشور میتواند در دنیا الهام بخش باشد توسط نیروی انسانی است که در عرصههای مختلف این را به اثبات رسانده است.
»» جوانگرایی واقعی نداریم
اما بخش پایانی برنامه رنگ و بوی چالشی به خود گرفت تا جایی که مجری هم وارد بحث شد.
در این بخش سردار غیاثی راد نبودن جوانان در بخشهای مختلف دستگاههای اجرایی را یکی از مشکلات خواند و به عنوان نمونه از نبود وزرای جوان در سیستم دولت انتقاد کرد.
او افزود: اگر ما بخواهیم اقتصاد را در گام دوم نجات دهیم نسخه غربی آن نیست بلکه نسخه انقلابی آن است که مانند دفاع مقدس بهره گیری از جوان انقلابیست. نیروهای جوان در سطوح عالی وزارت خانهها نداریم. مجری برنامه در پاسخ به وی گفت: البته وزیر جوان داریم؛ که غیاثی راد پاسخ داد: منظورم جوان در بازه سنی ۲۹ تا ۳۰ سال است. زیرا وزیر ۶۰_۶۵ ساله صبح اول باید داروی قند و متفورمین خود را بخورد؛ و بعد به سر کار برود.
مجری در اینجا پاسخ داد: البته وزیر بین ۳۰ تا ۴۰ سال هم جوان است؛ که سردار غیاثی در پاسخ گفت: " منظورم جوان به معنی تام آن است. اکنون وزیر ارتباطات که در میان وزرا جوانترین آن هاست، پیرترین جوانها به حساب میآید!
وی همچنین در پایان تصریح کرد: البته منظور بهره گیری از جوانان انقلابی است که بتوانند از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت آن را کار کند. اداره امور درمسئولیتهای مختلف نظام در گام دوم باید به دست جوانان انقلابی بیفتد و اگر اقتصاد بخواهد نجات پیدا کند نسخه آن دست غرب نیست بلکه در دست جوانان است.