در مراسم چهارمین دوره رقابتهای تخصص فن آورد
استارت آپها سالانه ۸ هزار شغل ایجاد کردند
معاون علم و فناوری رئیس جمهور: شرکتهای نوپا و فناورانه سالانه برای ۸ هزار جوان خلاق و با استعداد اشتغال ایجاد کردند
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما؛ سورنا ستاری در حاشیه آزمون استخدامی ۱۰ هزار جوان با استعداد و خلاق در بخش خصوصی و مراسم اختتامیه چهارمین دوره رقابتهای تخصص فن آورد در مصاحبه با خبرنگاران افزود: شرکتهای دانش بنیان امسال برای بیش از ۱۰ هزار نفر در شرکتهای خصوصی موقعیت شغلی ایجاد کردند.
وی گفت: ورود شرکتهای نوپا و فناورانه «استارت آپ ها» اتفاق بزرگی در بخش اشتغال زایی کشور است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور افزود: شرکتهای نوپا و فناورانه قابلیت و ظرفیتهای خوبی برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز شرکتهای دانش بنیان ایجاد کردند و از سوی دیگر موفق شدند اشتغال متناسب با استعداد افراد فراهم کنند.
ستاری گفت: معاونت علمی ریاست جمهوری حمایتهای لازم را از شرکتهای نوپا و فناورانه «استارت آپ ها» انجام میدهد.
وی افزود: رشد شرکتهای دانش بنیان و آغاز شرایط تحریم زمینه خوبی برای حضور این شرکتها در بازارهای جدید ایجاد کرده است.
معاون علم و فناوری رئیس جمهور گفت: دولت تلاش دارد با رفع مشکلات ارز، گمرکات و واردات، مشکلات شرکتهای دانش بنیان را رفع کند.
ستاری تأکید کرد: شرکتهای دانش بنیان ظرفیت خوبی برای صادرات محصولات خود دارند و سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه خواهیم بود.
معرفی برگزیدگان چهارمین دوره رقابتهای فن آورد با حضور ستاری
چهارمین دوره مجموعه رقابتهای تخصصی فن آورد با تقدیر از ۴۶ برگزیده در زمینههای صنایع خلاق، آی سی تی و مدیریت به کار خود پایان داد.
سعید سهراب پور رئیس شورای علمی فن آورد در این مراسم با اشاره به تاریخچه چهارساله برگزاری رقابتهای تخصصی فن آورد گفت: این مسابقات یکی از بزرگترین رقابتهای تخصصی نخبگان در زمینههای مختلف علمی است و به عنوان یکی از رویدادهای ده گانه مورد تأیید بنیاد ملی نخبگان مانند خوارزمی، فارابی، رازی و دیگر رویدادها است.
وی افزود: نخبگان برگزیده در مجموعه رقابتهای تخصصی فن آورد در ۴ سال گذشته موفق شدند با ابتکارات و ارائه راهکارهای خلاقانه بیش از ۱۰۰ مسأله را در بخشهای علمی، صنعتی و تخصصی کشور حل کنند.
رئیس شورای علمی فن آورد گفت: تاکنون ۲۹ هزار نیروی جوان خلاق و کارآمد در هزار و ۴۰۰ شرکت صنعتی، تجاری و فناوری استخدام شدند.
سهراب پور افزود: رقابتهای تخصصی فن آورد از سال ۹۳ با تلاش دانش آموختگان، دانشجویان و استادان دانشگاه صنعتی شریف با هدف حل مسائل و مشکلات شرکتها و سازمانهای تجاری، صنعتی و فناوری کشور پایه گذاری شد.
وی گفت: در چهارمین دوره رقابتها ۱۴ هزار و ۶۰۰ نفر در رشتههای هنر، مدیریت و آی سی تی شرکت کردند.
سورنا ستاری معاونت علم و فناوری رئیس جمهور نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش جوانان خلاق و پرشور در این دوره از رقابتها بر بکارگیری نیروهای خلاق و برگزیده در بخشهای صنعتی، تجاری و فن آور تأکید کرد و افزود: با توسعه شرکتهای دانش بنیان و بکارگیری نیروهای خلاق شاهد شکوفایی این بخشها در کشور خواهیم بود.
در این دوره از رقابتها ۵ میلیارد ریال جایزه نقدی و ۴۰۰ سکه بهار آزادی به برگزیدگان اهدا شد و قرار است این مسابقات در مجموعه ۱۳ قسمتی از شبکههای صدا و سیما پخش شود.