پخش زنده
امروز: -
حضرت زینب نقش موثری در به ثمر رسیدن قیام عاشورا و کربلا داشت؛ دراثر روشنگری، یزید را مجبور ساخت جنایت و قتل امام حسین(ع) را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعن کند. حضرت زینب (س) به عنوان یک الگو برای تمام انسانهای جویای حقیقت برای تمام دورهها و زمانها مطرح است.
چکیده مصاحبه:
- حضرت زینب (س) در یک کلمه الگوی حرکت انسان از عرصهها و چالشهای میدانی به افقها و کرانههای ربانی است.
- جایگاه حضرت زینب به عنوان الگو: راهنمای انسانهایی است که به اهداف بلند و کمال مطلق نگاه میکنند.
- زینب کبری (س) در مجلس یزید با شجاعت فرمودند:: «فَکِد کَیْدک وَاسْعَ سَعْیک و ناصِبْ جُهْدَک فوالله لا تمحُو ذکرنا و لا تُمیتُ وَحْیَنا» : «هر چه میتوانی نقشه بکش و تلاش کن و بکوش، به خدا سوگند یاد ما محو شدنی نیست و وحیِ ما را هم نمیتوانی از میان برداری».
پژوهش خبری صداوسیما: حضرت زینب نقش موثری در به ثمر رسیدن قیام عاشورا و کربلا داشت؛ دراثر روشنگری، یزید را مجبور ساخت جنایت و قتل امام حسین(ع) را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعن کند. حضرت زینب (س) به عنوان یک الگو برای تمام انسانهای جویای حقیقت برای تمام دورهها و زمانها مطرح است. در این چارچوب در مصاحبه پژوهشی با حجه الاسلام و المسلمین علی سرلک عضو هیات علمی دانشگاه هنر و دکتر عالیه شکربیگی مدیر گروه علمی تخصصی خانواده در انجمن جامعه شناسی ایران موضوع «جنبههای الگو بودن حضرت زینب(س)» را به مناسبت 2 فروردین وفات حضرت زینب(س) با طرح سئوالاتی مورد بررسی و واکاوی قرار دادیم.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری// پژوهشگر: مهدی ناجی