پخش زنده
امروز: -
با توزیع چاپ اول کتاب اکنون که به صورت پیش ثبت نام انجام شد، چاپ دوم و چاپهای بعدی این کتاب شنبه ۱۸ اسفند منتشر میشود
مدیر عامل انتشارات سوره مهر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اعلام این خبر گفت : استاد فاضل نظری مخاطبان فراوانی دارند و جوان ها به اشعار ایشان بسیار علاقمندند .
عبدالحمید قره داغی افزود: تجربه ای که ما برای کتاب اکنون داشتیم طرح پیش خرید کتاب بود تا علاقمندانی که مایل بودند چاپ اول کتاب را قبل از سایرین داشته باشند این اثر را زودتر دریافت کنند.
وی گفت: امروز که جشن رونمایی کتاب برگزار شد ، کتاب اکنون برای طرفداران ارسال می شود و چاپ دوم بعد از آن منتشر و توزیع می شود .
قره داغی افزود: ما آمادگی داریم که متناسب با نیاز علاقمندان چاپ های بعدی را همزمان منتشر کنیم .
کتاب " اکنون "در چاپ اول در 2500 نسخه منتشر شد .
این کتاب شامل چهل غزل از اشعار عاشقانه فاضل نظری است .
هنگام سرودن غزل هایمان آنها را نمی نویسم
فاضل نظری در مراسم رونمایی از آخرین دفتر شعرش به نام (اکنون) که بعد از ظهر امروز در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد افزود: دوستان اطلاع دارند که من در هنگام رانندگی یا هر زمانی شعر بگویم آن را نمی نویسم در حافظه دارم.
وی با قدردانی و سپاس از محبت مردم، علاقه مندن و استادان شعر گفت: آنچه انگیزه نوشتن شعرهایم می شود محبت مردم است.
این شاعر معاصر اضافه کرد: تشویق استادان را به منزله تشویق بزرگترها برای راه رفتن و دویدن کودک تلقی می کنم و این همه لطف را باور ندارم و مغرور نمی شوم.
فاضل نظری با قدردانی از استادان و حاظران در جلسه به ویژه ساعد باقری، بهاء الدین خرمشاهی گفت: خوشحال می شوم وقتی که آنچه در شعرم پنهان کرده ام می یابند و حتی نکات بیشتری را به من اطلاع می دهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: در مراسم رونمایی از آثارم بغض خاصی را احساس می کنم و به نظرم می رسد چقدر زود همه چیز دیر می شود اما معتقدم هر انسانی قبل از مرگش یک آرزویش برآورده می شود و من آرزو می کنم شاهد عدالت سرشار در جهان با ظهور امام عصر (عج) باشم.
این شاعر معاصر گفت : آرزوهای چندانی که برآورده نشده باشند ندارم و حتی برخی از آرزوهایم بارها برآورده شده اند.
کتاب " اکنون " بیان گر توانمندی های ذهنی و زبانی فاضل نظری است .
محدثی خراسانی"این شاعر معاصر هم در حاشیه رونمایی از کتاب فاضل نظری فت : فاضل نظری دارای شخصیتی تکامل یافته و از نظر تربیتی ریشه دار و اصیل است .
وی افزود: همین موضوع موجب شد که ایشان خیلی زود راهش را پیدا کند و ما روز به روز شاهد تکامل و شکوفایی او باشیم .
محدثی خراسانی با اشاره به کتابهای قبلی فاضل نظری گفت: ایشان از چند کتاب قبلی ، شخصیت خودش را در شعر پیدا کرد و به نحوی شعرهای او امضایش را به همراه دارد طوری که هر کسی با دیدن شعری از این شاعر می تواند بفهمد که او شاعرش بوده است .
وی افزود: به نظر من ، تمام توانمندی های فاضل نظری در حوزه فرم و محتوا در این کتاب جمع شده است .
فاضل نظری شاعر معاصر پیش از این کتاب های گریه های امپراطور، ضد ، اقلیت و آن ها را به چاپ رسانده است .
کتاب اکنون که چاپ اول آن امروز به پایان رسید قرار است روز شنبه ، در چاپ های دوم ، سوم و چهارم به صورت همزمان تجدید چاپ شود .
فاضل نظری پدیده ترین شاعر روزگار ماست .
بهاء الدین خرمشاهی حافظ پژوهش قرآنی کشورمان هم گفت : فاضل نظری اکنون تنها یک سوم از عمر طبیعی خود را گذارنده است و در آینده معجزه ای در شعر امروز ما ایجاد خواهد کرد.
وی افزود : حدود سه چهارم از حاضران در این مراسم با شعر آشنا هستند و همگی اذعان دارند که شعر های فاضل نظری ویژه است .
این پژوهشگر ادبی گفت : بیشتر از آنکه از روی منطقه در این مراسم حاضر شده باشد از روی شوق آمده است.
ای کاش دست کم یک فاضل نظری دیگر هم داشتیم .
محمد صالح اعلا هم گفت: همیشه از نام فاضل نظری حیرت زده می شوم و این نام را بسیار دوست دارم.
وی با اشاره به اینکه کلمه، هستی می سازد گفت: برخی از کلمه ها دوست داشتنی هستند.
صالح اعلا اضافه کرد: کلمه (بیشتر ) را دوست دارم و این کلمه در شعر فاضل نظری زیاد استفاد شده است.
این نویسنده با اشاره به اینکه نام ها عمق دارند گفت: به سبب شغلش کتاب زیادمطالعه می کند اما اگر کتاب انسان ساز باشد مفید است و در غیر این صورت بیشترین زیان را به بشر افراد با سواد که از سوادشان به انسانیت نرسیده اند زده اند همانند کسی که بمب اتم را ساخت و فرد با سواد اما بی فرهنگی بود.
فاضل نظری گنجی برای شعر معاصر است
ساعد باقری هم گفت : او یک گنج برای شعر معاصر است و باید اقبال مردم به شعر نوین او را به بحث ادبی گذاشت و ازآن برای تقویت شعر معاصر به صورت علمی بهره برد.
وی افزود: نقد باید به شعر فاضل نظری و دیگر متون ادبی نقدی منصفانه و با تقوا باشد.
ساعد باقری گفت: هرچند برخی شعر فاضل نظری را مملو از شاخص های تکراری بر شعرهای عاشقانه و به نوعی سبک هندی نو دانسته اند اما باید گفت که فاضل نظری از شاخص های تکراری ادبیات همچنین سبک هندی و حتی نرمش زبان در سبک عراقی بهره برده است تا شعر خود را بیان کند.
این شاعر معاصر افزود: تمام شعرهای فاضل نظری دارای عمق و ریشه مذهبی و قرآنی است و کمتر شعری بدون دیدگاه های مذهبی و قرآنی از فاضل نظری می توان یافت.
وی اضافه کرد: مرحوم رضا سید حسینی که همگان می دانند بسیار بی تکلف سخن می گفت فاضل نظری را امیدی برای شعر فارسی دانست و این را در نامه ای که به من داد تا به دستش برسانم نیز نوشته است.
ساعد باقری در بخش دیگری از سخنانش به استفاده بسیار زیبای فاضل نظری از موسیقی در کلمات و حتی از موسیقی در شعر فراتر از آنچه در کلمات است بهره برده است.
این شاعر معاصر گفت: فاضل نظری اکنون در سن 40 سالگی است و شعرهایش با اصالت و باور پذیرند به گونه ای که مخاطبان زیادی را جذب کرده اند.
وی با بیان اینکه هنر تاثیر گذار همواره غیر مستقیم بوده است چرا که ذهن با بیان مستقیم به صورت ناخداگاه مقابله می کند افزود: عمق شعر او به سبب قالب عاشقانه و غزل گونه اش در مخاطب امروز بیش از هر هنر دیگری تاثیر گذار است و عدالت خواهی و آرمان خواهی را به مخاطب عرضه می کند.
ساعد باقری گفت: شاعران هم نسل فاضل نظری باید با استفاده از شعرهای او به هم افزایی بیندیشند نه اینکه به نقدهای بی تقوا بپردازند.
این شاعر معاصر افزود : تیراژ یکی از کتاب های فاضل نظری 500 هزار نسخه است و این شعبده نیست که با فاصله زیادی از رتبه دوم انتشار کتاب پیش افتاده است.