پخش زنده
امروز: -
نخستین جشنواره گردشگری غذای کاشان با عنوان غذای سفره کاشی با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما اصفهان؛ دبیر این جشنواره با اشاره به ظرفیت های کاشان در بخش گردشگری گفت: باید به صنعت غذای بومی در کاشان پرداخته شود و برگزاری چنین جشنواره هایی، یکی از عوامل برجستهسازی ظرفیت های غذاهای سنتی و بومی منطقه کاشان است.
الهه اژدری افزود: شناسایی خانمهای کاشانی صاحبسبک در طبخ غذاهای ویژه این منطقه و ایجاد بسترهای لازم برای معرفی آنها به اقامتگاههای بومگردی و هتلهای سنتی از جمله اهداف این جشنواره است.
وی ادامه داد: این موضوع هم از لحاظ وجود فهرست غذاهای کاشی در این مراکز برای ارائه به گردشگران و هم از جنبه ایجاد بستر درآمدزایی برای بانوان کاشانی اهمیت دارد.