به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، این قرآنها مربوط به دوران تیموری و اوایل دوران صفوی است و در مسجد دخان
شهر پاوه، روستای زردویی، روستای دودان و روستای میرعبدلی شهرستان پاوه نگهداری میشوند.
امام جمعه پاوه در این مراسم گفت: برگزاری این آئین فرهنگی نوید بخش گشایش برنامههای پرمحتوا و غنی فرهنگی است که چشم انداز نظام و انقلاب اسلامی بر آن استوار خواهد بود.
ماموستا قادری افزود: براساس گفتههای گذشتگان و سلف صالح ما هر قومی که فرهنگ و تاریخ نداشته باشد در آن جامعه و کشوری که زندگی میکند جایگاهی ندارد لذا فرهنگ و تاریخ نشان دهنده هویت و اصالت است.
وی اظهار داشت: سپاس برای خداوند که در ایران اسلامی هم فرهنگی دینی، هم ملی و هم محلی ما غنی و پربار است و حفظ این فرهنگها یک تکلیف و رسالت بر دوش همه ما است.
امام جمعه پاوه خاطرنشان کرد: امروز گردشگری به عنوان یک صنعت برای ایجاد درآمد پایدار در کشورها مورد توجه است و منطقه ما هم با وجود ظرفیتهای فراوان گردشگری میتواند در ایجاد درآمد پایدار سهیم باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز در این مراسم گفت: برای شهرستان پاوه با وجود ظرفیتهای متعدد طبیعی و گردشگری و صنایع دستی آینده بسیار خوبی را متصور هستیم.
امید قادری افزود: مهمترین برنامه ما برای توسعه گردشگری در پاوه و اورامانات ثبت جهانی این منطقه است که در صورت انجام این کار گامی ارزنده و مهم در راستای توسعه همه جانبه منطقه و استان برداشته میشود.
وی افزود: در کنار این مهم توجه به گردشگری روستایی با هدف معرفی آداب و رسوم و فرهنگ روستاها و بخصوص روستاهای گردشگری است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با دعوت از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان و بخصوص پاوه و اورامانات گفت: استاندار کرمانشاه دستور اکید داده اند تا تمامی موانع پیش روی سرمایه گذاران بخش گردشگری برداشته شود.
قادری از معافیت واردات تجهیزات و وسایل گردشگری از مرز خبر داد و اظهار داشت: سیاست ما در کنار توسعه گردشگری حفظ، تقویت و ترویج آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی اسلامی به گردشگران است.