پخش زنده
امروز: -
دومین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی به همت اداره جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار در پارک بانوان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در این جشنواره گفت: میزان تولید ماهی و آبزیان استان خراسان رضوی ۱۰ هزار تن است که از این مقدار، بیش از سه هزار تن فقط در سبزوار تولید می شود.
مهندس محمدرضا مهدیزاده افزود: ماهی غذای سلامتی است و اکنون بیش از ۱۵۰ نوع غذا با ماهی و آبزیان طبخ می شود ولی متاسفانه سرانه مصرف ما کمتر از هفت کیلوگرم است که در مقایسه با سرانه دنیا که ۲۰ کیلوگرم است، بسیار پایین است.
وی اضافه کرد: برگزاری چنین جشنواره هایی به فرهنگ سازی در این خصوص کمک خواهد کرد.
در این جشنواره حدود پنجاه نوع غذا با استفاده از ماهی طبخ و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.