بررسی زمینه های همکاری در دستور کار
دیدار رئیس اتاق تعاون با نماینده FAO
رئیس اتاق تعاون ایران امروز با جرالدبودکر نماینده سازمان جهانی خواروبار کشاورزی(FAO) در ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران، در این نشست با بیان اینکه تعداد کثیری از تعاونی ها در بخش کشاورزی فعال هستند و بخش عمده ای از تولیدات شیلات در بخش کشاورزی تعاون تولید می شود، ارتباط با این سازمان بسیار مهم است.
وی در ادامه به مهمترین بخش های مورد نیاز در بخش کشاورزی تعاون اشاره کرد و گفت: مهمترین اولویت در بخش کشاورزی دستیابی به فنون جدید کشاورزی در حوزه های مختلف است.
وی افزود: باید توجه داشت که ۹۰ درصد تولیدات شیلات در بخش تعاون تهیه می شود و این بخش نیازمند فن آوری و آموزش های جدید است.
این مقام مسئول در بخش دیگری از نشست به مدیریت منابع آب کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه کشور در منطقه کم آب و خشک قرار دارد، به شدت نیازمند آموزش مدیریت در حوزه منابع آب هستیم.
عبداللهی تصریح کرد: یکپارچه سازی اراضی کشاورزی از نکات مهم حوزه کشاورزی است که کمتر رعایت شده و امکان روش های مکانیزاسیون را کمتر کرده است بهره گیری از این روش ها و افزایش راندمان نیاز دیگر ماست.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ایران یکی از کشورهای تولیدکننده اصلی میوه در دنیاست و تنوع میوه در ایران با توجه به اقلیم، زیاد است. اما نبود صنایع تبدیلی، این حوزه را با مشکل مواجه می کند و نیازمند این هستیم که در حوزه صنایع تبدیلی میوه از کمک های فائو بهره مند شویم.
عبداللهی افزود: تولید عسل و زنبورداری صنعت سنتی و قدیمی کشور است اما شرایط اقلیمی در چند سال اخیر به این صنعت لطمه زده است و تولید عسل را کاهش داده است و نیازمند استفاده از روش های نوین هستیم.
در ادامه این مقام، از اعلام آمادگی اتاق تعاون برای برگزاری دوره های آموزشی در داخل و خارج کشور با استفاده از متخصصین فائو خبر داد.
در ادامه این نشست جرالدبودکر نماینده سازمان جهانی خواروبار کشاورزی(FAO) در ایران، آمادگی سازمان متبوعش را برای زمینه کشاورزی و عسل اعلام کرد و گفت: در بعضی بخش های کشاورزی در حال فعالیت هستیم و بررسی شرایط موجود و اقلیمی در حال انجام است.
وی ادامه داد: در بخش شیلات و آبزی پروری در داخل ایران مشغول هستیم. وی گفت: ما نیاز داریم در بخش آموزش در بخش کشاورزی و خاک در ماه آینده بررسی کنیم. وی خاطر نشان کرد: در نهایت باید زمینه های همکاری با اتاق تعاون با توجه به پتانسیل ها مورد بررسی قرار گیرد.
عبداللهی افزود: برای انجام همکاری با سازمان فائو در قالب یک تفاهم نامه بین اتاق تعاون ایران و سازمان فائو برنامه ریزی کنیم که وظایف هر طرف مشخص شود و در آینده نزدیک برای کارهای کشاورزی به نقطه مشترک برسیم.