پخش زنده
امروز: -
محمدحسین صومی: با وجود 6200 تخت در مراکز درمانی دولتی، باید سالانه 10 درصد به این ظرفیت افزوده شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، امروز در جمع خبرنگاران گفت: با این که در 5 سال اخیر، بیش از 1200 تخت به تعداد تختهای بیمارستانی استان در شهرستانهای آذربایجان شرقی افزوده شده است اما با حجم زیاد مراجعان، این تعداد ناکافیست.
وی با بیان این که با افزایش پزشکان متخصص در شهرهای مختلف استان، اشغال تخت های بیمارستانی هم به یک ونیم برابر افزایش یافته است، افزود: تا پارسال به طور متوسط روزانه حدود 1000 بیماری بستری در استان داشتیم، اما امسال این میزان به حدود 1300 نفر رسیده است و تنها در صورتی این مشکل حل می شود که سالانه به طور متوسط 10 درصد بر تعداد تخت های بیمارستانی استان افزوده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در ادامه میزان اشغال تخت های بیمارستانهای خصوصی استان را 45 درصد اعلام کرد و گفت: این بیمارستان ها ظرفیت خالی بالایی دارد اما به علت بالا بودن قیمت، مراجعه کننده کمتری دارد.
محمد حسین صومی در ادامه بدهی سازمان های بیمه گر استان به بیمارستانهای علوم پزشکی را 6 هزار و 200 میلیارد ریال تا پایان بهمن امسال اعلام کرد و گفت: بیمه سلامت 70 درصد بدهی خود را پرداخت کرده اما تامین اجتماعی از پارسال بدهی سنگینی به بیمارستانهای علوم پزشکی داشته و تاکنون نسبت به پرداخت آن اقدام نکرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به افزایش سرطان در دنیا هم اشاره کرد و گفت: آذربایجان شرقی بر روی کمربند شیوع سرطانهای گوارشی است و امسال 7500 بیمار سرطانی در بیمارستانهای استان شناسایی و خدمات دریافت کردند که بیش از 1000 نفر از این بیماران از آذربایجان غربی بودند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز، شناسایی قبل از وخیم شدن سرطان را پراهمیت خواند و گفت: با این رویکرد امکان درمان بیمار افزایش می یابد، هر چند اصلاح سبک زندگی، تغییر تغذیه و ورزش هم به نوبه خود در کاهش سرطان موثر است که انجام 100 طرح تحیقاتی موید این مطلب است.
صومی در این نشست خبری به نبود کمبود دارو در استان هم گریزی زد و گفت: تولید داروهای داخلی وضع مناسبی دارد و در تامین داروهای خارجی مورد نیاز هموطنان هم مشکلی وجود ندارد.