پخش زنده
امروز: -
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان محصولات عفاف و حجاب گفت : با توجه به نوسان های نرخ ارز شاهد افزایش 3 تا 4 برابری قیمت چادر نسبت به سال گذشته هستیم.
اسدالله سلیمانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به کمرنگ شدن نمایشگاهها و محصولات عفاف و حجاب در رویدادهای مد و لباس، افزود: بهطور مثال طرح فردوس ( تعویض چادر کهنه با نو ) در سکوت خبری و در نمایشگاه قرآن امسال اجرا شد و در کمتر رسانهای از آن سخن به میان آمد که این مسئله در ابعاد کلان به دیگر مسائل مربوط به حوزه عفاف و حجاب و طراحی و تولید محصولات در این عرصه تعمیم پیدا میکند.
وی افزود :متاسفانه با روندی که در حوزه طراحی مد و لباس وجود دارد شاهد هیچگونه پیشرفتی در حوزه عفاف و حجاب نخواهیم بود.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره حجاب و عفاف همچنین با تاکید بر اینکه در جشنواره مد و لباس فجر ”طراحان عفاف و حجاب“ در حاشیه قرار گرفتند ،گفت : هم اکنون طرح های مد و لباس کمتر از 5 درصد با اقبال عمومی مواجه هستند و آنچه در ویترین مغازه ها می بینیم نتیجه حاشیه راندن شدن طراحان عفاف و حجاب است.
سلیمانی افزود: شما به عنوان یک مخاطب آیا آن طرح بومی و ایرانی که خواستار آن هستید در فروشگاه های عرضه مد و لباس آن هم با قیمت مناسب شاهد هستید یا نه؟
وی گفت : کارگروه مدو لباس و بنیاد ملی مد و لباس نتوانستند تحولی در عرصه مد و لباس ایجاد کنند و اکنون این حوزه با حاشیه هایی روبروست.
وی با بیان اینکه بسیاری طراحان متأسفانه کپی کاری می کنند و ما به آن نبوغی که انتظار داشتیم نرسیده ایم ، خاطرنشان کرد : ما کشوری بودیم که در حوزه پوشاک صادر کننده بودیم اما امروز طبق آمارهایی که موجود است با 8 میلیارد هزینه ای که صرف خرید پوشاک می شود نتوانسته ایم حتی بازار خودمان را دست بگیریم و شش میلیارد هزینه پوشاک وارداتی ماست.
عضو تیم برگزار کننده نمایشگاه قرآن حجاب و عفاف تاکید کرد: اگر دو سه میلیارد هزینه پوشاک ایرانی شود ما به جایگاه خوبی می رسیم اما متأسفانه حتی در یک قلم چادر که از گذشته به عنوان لباس بومی ما بوده است یارانه تعلق نمی گیرد.
سلیمانی یادآور شد: صنعت پوشاک در سال های گذشته و حتی قبل از انقلاب اسلامی ایران با عرضه و تقاضای مناسب تری مواجه بود اما اکنون نیاز به آموزش ها و آسیب شناسی بیشتری دارد تا وضعیت به شکل مطلوب درآید و می توان گفت اکنون بسیاری از طراحان و تولید کنندگان پوشاک در حاشیه قرار گرفته اند و حتی بسیاری از آنها حتی از طرف بنیاد ملی مد و لباس به انزوا کشیده شده اند.