مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: هرمزگان با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ششصد هزار تن محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، سید رضا امیر زاد افزود: امسال بیش از ۳۰ درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است. وی افزود: استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند. سید رضا امیر زاد افزود: بیست و نه محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت میشود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهمترین آنهاست. وی گفت: شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است. مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر میشود.