به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: گوشت شترمرغ از لحاظ قابلیت هضم نسبت به گوشتهای دیگر جذب بالایی دارد؛ به طوری که ۹۰ درصد آن هضم میشود و پس از گوشت ماهی، رتبه دوم را دارد.
رضیه شناور افزود: گوشت شترمرغ در مقایسه با سایر گونههای حیوانی، محتوای چربی داخل ماهیچهای اندکی دارد؛ میزان آب، پروتئین، چربی، خاکستر و کلاژن، بین ماهیچههای مختلف لاشه یک شترمرغ متفاوت است.
وی اضافه کرد: گوشت شترمرغ نسبت به سایر گوشتها در هر ۱۰۰ گرم میزان کالری، چربی و اسیدهای چرب اشباع کمتر و میزان آهن بالاتری دارد؛ ۱۰۰ گرم گوشت شترمرغ به طور متوسط ۱۰۳ کیلوکالری انرژی دارد که در مقایسه با گوشت بوقلمون با ۱۱۶ کیلوکالری و گوشت گاو با ۱۲۱ کیلوکالری، کمتر است.
او افزود: میزان پروتئین در گوشت شترمرغ ۲۲ درصد است که سطح مطلوبی برای پروتئین به شمار میرود.
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد: در مقایسه با سایر گونههای حیوانی، محتوای چربی داخل ماهیچهای گوشت شترمرغ کم و به همین دلیل محتوای کلسترول آن اندک است؛ میزان پایین کلسترول و چربی آن نسبت به سایر گوشتها و همچنین بالا بودن میزان PUFA (چربی مفید آن) باعث بهبود سطح چربی خون به ویژه کاهش سطح LDL (چربی بد خون) میشود.
شناور افزود: گوشت شترمرغ دارای مقدار قابل توجهی آهن نسبت به سایر گوشت پرندگان و برخی گوشتهای قرمز مانند گوشت گاو است.
او تاکید کرد: گوشت شترمرغ به دلیل خواصی مانند دارا بودن میزان بالای ویتامین ب ۱۲، ب ۶ و آهن، برای زنان باردار و کم خونی مفید است؛ همچنین به دلیل پایین بودن میزان کلسترول آن نسبت به سایر گوشت ها، برای بیماران قلبی عروقی مفید است.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گفت: میزان سدیم پایین نسبت به بیشتر گوشت ها، از دلایل توصیه گوشت شترمرغ برای افراد دچار پرفشاری خون است.