در ادامه جنايات رژيم آل خليفه؛
تأیید سه سال حبس برای خویشاوندان الوداعی بحرینی
یازده گروه مدافع حقوق بشر از جمله دیده بان حقوق بشر 24 فوریه سال 2019 در بیانیه ای از مقامات بحرین خواستند خويشاوندان الوداعي را هرچه سریعتر بدون قید و شرط آزاد کند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ یک گروه مدافع حقوق بشر اعلام کرد دیوان عالی بحرین حکم سه سال حبس علیه سه خویشاوند الوداعی, فعال برجسته تبعیدی, را تایید کرد.
درخواست گروه های مدافع حقوق بشر از رژیم بحرین برای آزادی اعضای خانواده فعال بحرینی
پایگاه اینترنتی دیده بان حقوق بشر در گزارشی نوشت قرار است دادگاه استیناف بحرین روز 25 فوریه در تجدیدنظر نهایی درباره محکومیت سه سال حبس سه عضو خانواده سید احمد الوداعی فعال برجسته حقوق بشر و در تبعید بحرینی تصمیم گیری کند.
اعضای خانواده الوداعی ماه مارس سال 2017 بازداشت و اکتبر همان سال با اتهامات نامشخص به سه سال حبس محکوم شدند.
روند قضایی رسیدگی به این پرونده تحت شعاع تخلفات ، ادعاهای مربوط به بدرفتاری و اعترافات اجباری قرار گرفته است .
دادگاه تجدیدنظر 20 دسامبر سال 2017 احکام صادره برای آنها را تایید کرد.
یازده گروه مدافع حقوق بشر از جمله دیده بان حقوق بشر 24 فوریه سال 2019 در بیانیه ای از مقامات بحرین خواستند هاجر منصور حسن ، سید نزار الوداعی و محمد مرزوق منصور را هرچه سریعتر بدون قید و شرط آزاد و از این طریق لغو احکام صادره برای آنها را تضمین کنند و نزار الوداعی را از همه اتهامات ساختگی مطرح شده علیه وی تبرئه کنند.
دادگاه تجدیدنظر بحرین 25 فوریه در تجدیدنظر نهایی درباره حکم سه سال حبس برای این سه نفر رای خود را صادر خواهد کرد. چنانچه این حکم تایید شود این سه نفر از همه راه های قانونی پیش روی خود استفاده کرده اند.
هاجر منصور حسن ، نزار الوداعی و محمد مرزوق منصور اعضای خانواده احمد الوداعی هستند که مورد شکنجه و آزار و اذیت قرار گرفته است و تابعیت وی سلب و توسط مقامات بحرین به علت فعالیت های بشردوستانه خود در انگلیس مورد تهدید قرار گرفته است.
پیگرد قانونی اعضای خانواده احمد الوداعی جديدترین تلاش ها برای ارعاب و سرکوب فعالیت های بشردوستانه وی است.
گروه کاری سازمان ملل درباره بازداشت های ماه گذشته، بازداشت سه عضو خانواده احمد الوداعی را " خودسرانه " خواند که به تلافی فعالیت های وی انجام شده است و خواستار آزادی فوری آنها شد.
اعضای خانواده الوداعی ماه مارس سال 2017 و در حالی بازداشت شدند که وی در سی و چهارمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو حضور داشت.
آنها مورد بدرفتاری های جسمی و روحی قرار می گیرند و با اتهامات نامشخصی در زمینه ایجاد وحشت در میان شهروندان روبرو هستند. دادستانی بحرین هیچ سند و مدرک معتبری در ارتباط با اتهامات مطرح شده علیه آنها ارائه نکرده و در مقابل به اسناد و مدارک محرمانه و اعترافاتی متوسل شده است که متهمان ادعا می کنند تحت فشار از آنها گرفته شده است.
دادگاه بحرین 30 اکتبر سال 2017 سه عضو خانواده الوداعی را به دنبال یک محاکمه طولانی محکوم شناخت که تحت شعاع تخلفات و نیز ادعاهای مربوط به شکنجه و دیگر بدرفتاری ها و اعترافات اجباری قرار داشت.
دادگاه عالی بحرین 20 دسامبر همان سال این حکم را تایید کرد و برای نزار الوداعی در دو پرونده جداگانه در نوامبر سال 2017 و مارس سال 2018 محکومیت هفت سال حبس را نیز صادر کرد. وی اکنون با محکومیت یازده سال حبس روبروست.
علاوه بر این ، در بیانیه گروه های مدافع حقوق بشر درباره شرایط بازداشت هاجر منصور حسن که مطابق با استانداردهای بین المللی نیست ابراز نگرانی شده و آمده است وی از مراقب های پزشکی کافی به خاطر توده ای که در سینه اش قرار دارد برخوردار نمی شود ؛ توده ای که ممکن است سرطانی شود.
در این بیانیه آمده است هاجر منصور از سپتامبر سال 2018 نتوانسته است با خانواده اش دیدار کند و از مقامات بحرین خواسته شده است تا هرچه سریعتر و بدون قید و شرط موجبات آزادی آنها را فراهم کنند.
در این بیانیه ، تحقیقات بی طرفانه و مستقل درباره ادعاها در زمینه شکنجه و بدرفتاری با این افراد و انتشار نتایج آن درخواست شده است تا همه آنها که در این روند دست داشته اند پاسخگو دانسته شوند.