بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما از بوشهر، نشست هماهنگی ستاد کاروان راهیان نور دریایی خلیج فارس امروز با حضور مسئولان برگزاری این اردو در جزیرهی مقاوم خارگ برگزار شد.
فرماندهی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه در این نشست با اشاره به اینکه جزیرهی خارگ قلب اقتصاد ایران است، گفت: خارگ حق بزرگی بر گردن مردم ایران دارد و باید مقاومتی که در دوران جنگ تحمیلی از خود نشان داده و صادرات نفت از آن متوقف نشده را به مردم بهویژه نسل نو شناساند.
سرتیپدوم پاسدار رمضان زیرراهی با تأکید بر این که دشمن هیچگاه از دشمنی و ضربهزدن به ما دست برنخواهد داشت و ما هم دستبسته نخواهیم بود، افزود: یکی از کارهای بازدارنده در برابر جنگ فرهنگی دشمن، راهیان نور است که باید در این اردوها، رشادتهای شهیدان و فرهنگ ایثار را به نسل نو و جوانان بشناسانیم.
بهگفتهی این مسئول؛ پارسال پنج هزار و 200 زائر به جزیرهی خارگ اعزام شدند که امسال برنامهریزیها برای شش هزار نفر است. این زائران از بندر بوشهر اعزام میشوند و در سفر سه روزهی خود علاوه بر خارگ، در بوشهر از نیروگاه اتمی بوشهر و در دلوار از خانهموزهی رئیسعلی دلواری نیز بازدید میکنند.
محمد رضایی بخشدار ویژهی جزیره خارگ هم در این نشست با اشاره به اینکه خدمت به فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری راهیان نور دریایی امری فراجناحی است، گفت: تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط در خارگ و شرکتهای تابع وزارت نفت مستقر در جزیره آمادگی همکاری در انجام اردوی راهیان نور را دارند.
امام جمعهی خارگ هم در این نشست با اشاره به تأکید رهبر انقلاب اسلامی دربارهی راهیان نور، این اردودها را ذخیرهای پایانناپذیر از معارف معنوی دانست و گفت: خاک خارگ چون خون شهیدان ما بر روی آن ریختهشده خاکی مقدس است و باید حرمت آن را نگه داشت و رشادتهای مدافعان وطن در جنگ تحمیلی هشت ساله را به آیندگان انتقال داد که راهیان نور فرصتی طلایی برای این هدف است.
حجتالاسلام موسی کمالی همچنین از صداوسیمای مرکز بوشهر برای پوشش زنده و تولیدی و خبری اردوی راهیان نور دوره پیش قدردانی کرد.
در پایان این نشست از دستاندرکاران و حامیان اردوی راهیان نور تجلیل شد.
جزیرهی خارگ که بزرگترین پایانهی نفتی ایران است در فاصله 57 کیلومتری شمالغرب بوشهر قرار دارد که در هشت سال جنگ تحمیلی، 2838 بار هدف تجاوز جنگندههای رژیم بعث عراق قرار گرفت.