پخش زنده
امروز: -
استاندار زنجان:مردم نگران تامین مایحتاج نوروز نباشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان؛سیزدهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات استان امروز با 5 دستور جلسه برگزاری شد. از بررسی وضعیت موجودی کالاهای اساسی در استان گرفته تا وضعیت پرونده های بررسی شده و وصول جرایم در این جلسه بحث و گفتگو شد.
استاندار در این جلسه با بیان اینکه فروشندگان خرد نباید جریمه شوند بلکه باید به آنها تذکر داده شود گفت : باید با دانه درشت های اختلال ایجاد کننده برخورد جدی شود.
حقیقی افزود : امروز به مدت 3 ساعت سری به بازار زدم و با سوار شدن به اتوبوس پای حرف های مردم نشستم و در صحبت با مردم متوجه شدم که آنان از بازدیدهای سرزده استقبال کرده اند.
وی با تاکید بر اینکه باید دید چرا مدیریت شهری ایجاد نشده است افزود : نبود سرویس های بهداشتی دائم و موقت در بازار ، تعطیلی مساجد بعد از نماز ، سد معبر در بازار ، اشغال پیاده راه در خیابان ها ، تفاوت در قیمت پارکینگ ها و قیمت های بالای برخی از آنها ، کمبود بازرسی ، تردد موتور سواران در بازار و ساماندهی کف بازار از جمله موارد شکایت مردم بود.
استاندار گفت : همین هفته 100 نفر ( یک نفر از هر اداره ) با بازرسان صنوف و صنعت ، معدن و تجارت و نیروی انتظامی با هم هماهنگی کنند و در همین ماه بازرسی را آغاز کنند.
حقیقی افزود: ما خدمتگذار مردم هستیم و برای کوتاه کردن دست سودجویان باید با متخلفین برخورد شود.
وی گفت : حق ندارید با دست فروش ها برخورد کنید چون قشر ضعیف جامعه هستند و باید با ساماندهی بازار آنها به اشتغال آنها هم کمک شود.
وی با اشاره به افزایش بیش از 224 درصدی توزیع اقلام پروتئینی و افزایش 150 درصدی توزیع کالاهای اساسی گفت : این میزان از رانت خواری شبکه توزیع در خارج از استان ، عمل نکردن مسئولان به تعهدات خود ، نتیجه بخش نبودن بازرسی ها و عملیاتی نشدن مصوبات شورای عالی تنظیم بازار کشور حکایت دارد.
حقیقی افزود : نظارت و بازرسی علاوه بر کشف تخلفات باید تجزیه و تحلیل کند و راهکار را نیز ارائه دهد.
وی اعلام کرد : در تامین مایحتاج ضروری شب عید مردم هیچ مشکلی نداریم و مردم نگران تامین آن نباشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این جلسه با اعلام اینکه موجودی گوشت ، کنجاله سویا ، برنج و گندم استان در حال حاضر در مجموع 63 هزار و 940 تن استان است گفت : امسال 677 تن هم در استان توزیع مرغ داشتیم که نسبت به پارسال 20 درصد افزایش دارد.
جعفری با بیان اینکه گوشت گوساله هم امسال 698 تن توزیع شد که با 413 درصد افزایش توزیع مواجه بود افزود : نهاده ای که واگذار می شود به اندازه هاده واگذاری پارسال است درحالیکه امسال میزان تولید افزایش داشته است و این جوابگوی نیاز نیست.
وی اعلام کرد : امسال 12 هزار تن تعهد تحویل نهاده به مرغداران داشتیم که متاسفانه تاکنون تنها کمی بیش از 6 هزار تن واگذار شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود : برای مقابله و رفع اعتراضات مردم و فروشندگان مبنی بر کمبود مرغ در استان افزایش حدود هزار تومانی قیمت مرغ و جلوگیری مجدانه از خروج مرغ از استان دو راهکار پیشنهادی است.
جعفری با اشاره به اینکه 205 تن گوشت گرم گوسفندی هم در استان توزیع شد که این میزان پارسال 21 تن بود گفت : گوشت قرمز منجمد گوسفندی هم امسال 24 تن بود که پارسال این میزان صفر بود.
نیک سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هم گفت : شرکت پشتیبانی دام نهاده را با ارز 4 هزار و 200 تومانی وارد می کند درحالیکه با قیمت آزاد در بازار توزیع می کند و این یعنی سود به جیب دلال بخش خصوصی می رود و ضررش از جیب تولید کننده پرداخت می شود که باید پیگیری شود.
آبی پور مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم با اشاره به اینکه توزیع مرغ در کشتارگاه ها افزایش یافته است افزود : مرغ زنده خارج نمی شود بلکه بصورت مرغ گرم قطعه بندی شده روانه بازار می شود.
سرهنگ جهانبخش فرمانده انتظامی استان هم از کشف 600قطعه مرغ فاقد مجوز در شهرستان سلطانیه خبر داد .
در دستور جلسه بعدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم گفت : از ابتدای سال تاکنون بیش از 4 هزار و 600 پرونده تخلفات بررسی و مختومه شده است که بیش از 29 میلیارد تومان جریمه شدند که تاکنون بیش از 8 میلیارد تومان وصول شده است.
ممیزی افزود: این پرونده ها مربوط به کالا و خدمات ، قاچاق کالا و ارز و پرونده های ویژه بهداشت ، دارو و درمان بوده است.