پخش زنده
امروز: -
استان مرکزی با تولید سالانه 55 هزار تن گوشت قرمز در رتبه سوم کشور قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ کارشناس جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: در استان مرکزی بیش از 2 میلیون راس دام سبک و سنگین در 500 دامداری پرورش داده می شود که از این میزان یک میلیون و 790 هزار راس دام سبک و 386 هزارو 500 راس دام سنگین است .
قلی پور افزود: در 11 ماهه ی امسال بیش از 329 هزار تن شیر در استان مرکزی تولید شده و دام های استان مرکزی با رکورد شیردهی 37 کیلو برای هر راس دام اصلاح نژاد شده در کشور پیشتازند.
وی در ادامه از تولید 50 هزار تنی گوشت قرمز در 11 ماهه ی امسال گفت و افزود : پیش بینی می شود تا پایان سال این میزان به 55 هزار تن برسد.
50 درصد گوشت قرمز تولیدی استان مرکزی مازاد بر مصرف است و به استان دیگر ارسال می شود.
دامداران شهرستان خنداب استان مرکزی چند سالی است توانسته اند با طرح های اصلاح نژادی و بهبود تولیدات دامی، رونق و اشتغالزایی را برای دامدارای خود به ارمغان آورند.
حاج علی بیگی فرماندار خنداب در این رابطه گفت: 90 هزار راس دام سبک و 11 هزار راس دام سنگین در دامداری های این شهرستان پرورش داده می شود.
840 هزار تن گوشت قرمز طی سال گذشته در کشور تولید شده است.