پخش زنده
امروز: -
جشنواره عرضه و طبخ آبزیان از امروز یکشنبه به مدت 5 روز در بوستان ولایت ساری برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران گفت: در این جشنواره ۳۰ غرفه تا پنج شنبه 9 اسفند ماه نسبت به عرضه و طبخ آبزیان شرکت دارند.
این جشنواره از امروز تا روز پنجشنبه از ساعت 16 تا 22 برای بازدیدکنندگان دایر است.
کریم زاده افزود: در عصر آخرین روز در محل جشنواره، مسابقه طبخ ماهی در ۵ محور کیفیت و طعم غذا، بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن، حفظ ارزش غذایی و سهولت در طبخ برگزار می شود که شهروندان می توانند با طبخ آبزیان باتوجه به محورهای فوق درمنازل و تحویل آن درساعت ۱۶ روز پنجشنبه 9 اسفندماه درمحل جشنواره از جواﺋز آن بهره مند شوند.
به گفته وی ، ماهی یکی از مهم ترین منابع تامین پروتئین های مورد نیاز انسان است که به عنوان منبع مهمی از ریز مغذی ها ، مواد معدنی و پروتئین ها دارای ارزش بیولوژیکی بالایی است و حاوی طیف گسترده ای از اسیدهای آمینه ضروری می باشد که ضریب هضم پذیری نسبتا بالایی دارد که برای همه ی گروه های سنی مناسب است.
جانشین مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: ماهی به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید و سودمند بعنوان یک ماده مغذی و کامل شناخته شده است که مصرف یک تا دو وعده ماهی در هفته از سوی کارشناسان تغذیه برای حفظ و بهبود سلامت بدن توصیه شده است .
کریم زاده با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی استان، حدود ۱۴ کیلوگرم است،افزود: هرچند سرانه مصرف ماهی در استان نسبت به سایر استانها وکشور دروضعیت مطلوب قرار دارد ولی با سرانه استاندارد جهانی هنوز فاصله زیادی داریم واین جشنواره گام مهمی است برای ترویج فرهنگ مصرف ماهی و معرفی شیوه های متنوع طبخ که در این جهت هر روز با استفاده از مربیان طبخ وآشپزی کلاسهای آموزشی بصورت رایگان درمحل جشنواره برگزار خواهد شد.