پخش زنده
امروز: -
سنگ اندازى و بد عهدى اروپا در زمان های مختلف برای جمهوری اسلامی ایران به اثبات رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، خطیب نماز جمعه شهر چرام در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این شهر ، با اشاره به اینکه ، شکى نیست که عوامل اقتصادى از اساسى ترین ارکان زندگى بشر است و معیشت واقتصادِ ضعیف ، ترس بی دین شدن انسان را بدنبال دارد و این وضعیت معیشتی مردم ، نگران کننده است گفت : آقای رئیس جمهور؛ قرار بود چرخ سانتریفیوژ وچرخ اقتصاد باهم بچرخد این وعده چه شد؟ قرار بود فقر مطلق را از بین ببرید چه شد؟ با این وجود ، جای هیچ گونه دفاع ازعملکرد اقتصادی شما ،حتی برای دوستانتان نیست و همراهان صمیمی شما هم از وضعیت نگران کننده معیشتی بطور جدی گلایمند هستند.
حجت الاسلام افشار با بیان اینکه نمایندگان مجلس بجای دفاع از دولت، وکیل مردم باشند ، خطاب به آنها افزود : این مردم به شما رای دادند که وضعیت معیشت را نظارت کنید ، با این وضعیت مردم فشار های سنگین اقتصادی را تحمل میکنند .
وی با بیان اینکه ، وقتی اقتصاد متزلزل باشد دین هم متزلزل میشود و با وجود اینکه ، جمهوری اسلامی ایران ، بهترین مردم را دارد که برای اصل انقلاب همه ی سختی ها را تحمل میکنند، با طرح این سوال که ، این مردم چقدر باید بی مسولیتی شما را تحمل کنند گفت : بعنوان یک طلبه ی خجالت میکشم به چهره ی مردم نگاه کنم ، مردم تصور میکنند اسلام ضعف دارد .
امام جمعه شهر چرام با اشاره به اینکه ، ناکارآمد بودن برخی مسئولان، عمل نکردن به سیاست های اقتصاد مقاومتی و چشم امید داشتن به رفع مشکلات توسط آمریکا را از مهمترین عوامل ایجاد وضعیت اقتصادی موجود دانست و اضافه کرد : مردم می خواهند بدانند قیمت ها آیا فروکش می کند یا نه ؟ و علت این گرانی ها چیست ؟
حجت الاسلام افشار گفت : مركل صدراعظم آلمان در بخشى از سخنرانى خود در كنفرانس امنیتى مونیخ با پذیرفتن اختلافات تاكتیكى بین اروپا و آمریكا در خصوص ایران، تصریح كرد كه هدف نهایى هر دو طرف در خصوص مواجهه با جمهورى اسلامى ایران یكى است.
خطیب نماز جمعه شهر چرام ، با بیان اینکه ، صدراعظم آلمان در این كنفرانس امنیتى به صراحت گفت: «من در یك سخنرانى در «كنست» تأكید كردم كه حق موجودیت اسرائیل جزئى از مصالح ملى آلمان خواهد بود و من برنامه موشكى ایران را میبینم افزود : مركل صدراعظم آلمان بیان کرد که ایران در یمن و سوریه حضور دارد و تنها سوالى كه بین ما اروپایىها و آمریكایىها وجود دارد این است كه آیا ما با لغو توافق برجام به اهداف مشترك مان خواهیم رسید یا اینكه همین اهرم كوچكى را كه در اختیار داریم حفظ كنیم و آنرا به اهرم فشار در حوزه هاى دیگر تبدیل كنیم؟
وی همچنین ، با اشاره به اینکه ، بدعهدى و خدعه اروپا مربوط به این چند ماه و چند سال نیست و سابقه اى طولانى و مفصل دارد به یك نمونه اشاره کرد و گفت: مذاكرات اوایل دهه ۸۰ با تروئیكاى اروپا (سه كشور انگلیس، فرانسه و آلمان) درباره مسائل هسته اى كه منجر به توافق سعدآباد شد وایران غنی سازی اورانیم را تعلیق کرد اما اروپاییان به عهد خویش پایبند نبودند.