پخش زنده
امروز: -
سفیر روسیه در ونزوئلا : ما راهکار مونته ویدئو را مناسبت ترین ابتکار برای ونزوئلا می دانیم
به گزارش سرويس خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری ایتارتاس ، ولادیمیر زامسکی سفیر روسیه در ونزوئلا گفت نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا کنترل اوضاع کشورش را در دست دارد.
زامسکی افزود: خوان گوایدو رهبر مخالفان دولت ونزوئلا مکرر از روسیه و چین خواسته است وی را [به عنوان رئیس جمهور موقت] به رسمیت بشناسند زیرا وی می گوید فردی است که می تواند منافع این دو کشور را تضمین کند.
وی در پاسخ به این پرسش که در صورتی که مخالفان دولت در ونزوئلا به قدرت برسند آیا می توانند منافع روسیه را تضمین کنند گفت عادت ندارد درباره وضعیت های فرضی اظهار نظر کند زیرا دولت مادورو در وضعیت فعلی، کنترل کشور را در دست دارد.
سفیر روسیه در ونزوئلا افزود: "ما راهکار مونته ویدئو را مناسبت ترین ابتکار برای ونزوئلا می دانیم زیرا هدف از آن برگزاری گفتگو است و بر خلاف گروه بین المللی تماس که به پیشنهاد اتحادیه اروپا تشکیل شده است، هیچ خواسته ای مبتنی بر تعیین ضرب الاجل مطرح نمی کند."
راهکار مونته ویدئو را اوروگوئه، بولیوی و کشورهای دیگر حوزه دریای کارائیب به وجود آورده اند. گروه تماس بین المللی ونزوئلا نخستین بار هفتم فوریه در پایتخت اوروگوئه تشکیل جلسه داد. نمایندگان چند کشور اروپایی، بولیوی ، کاستاریکا، اوروگوئه و اکوادور از جمله شرکت کنندگان در این نشست بودند.