پخش زنده
امروز: -
معاون سازمان انرژی اتمی کشور گفت: نیروگاه اتمی بوشهر در تامین سوخت مورد نیاز و تامین بخشی از قطعات یدکی خود نیازمند حمایتهای جدیتر دولت در این بخش است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد احمدیان در بوشهر افزود: نیروگاه اتمی بوشهر برای تامین هزینههای بهره برداری متکی به فروش برق به شبکه برق سراسری کشور است و دولت نیز همان طور که از دیگر نیروگاههای تولید برق کشور در تامین سوخت حمایت میکند از نیروگاه اتمی بوشهر نیز حمایت میکند که با توجه به افزایش قیمت ارز در چند مدت گذشته از دولت میخواهیم به ما در جبران این افزایش قیمت کمک کند.
وی همچنین گفت: نیروگاه اتمی بوشهر از دهه اول اسفند برای تعویض سوخت و انجام تعمیرات پیش بینی شده از شبکه برق کشور خارج میشود.
معاون سازمان انرژی اتمی کشور با بیان اینکه این تعمیرات کاملا طبیعی است، ادامه داد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته اردیبهشت سال آینده نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه برق کشور متصل خواهد شد.
احمدیان بیان کرد: نیروگاه اتمی بوشهر از ابتدای فعالیت خود تا کنون ۳۵میلیارد کیلو وات ساعت برق تولید کرده که با تولید این میزان برق هسته ای، معادل ۵۵میلیون بشکه نفت خام صرفه جویی و از تولید ۳۰میلیون تن مواد آلاینده جلوگیری شده است.
وی گفت: اکنون با همت جوانان ایرانی بیشتر قطعات مورد نیاز نیروگاه اتمی بوشهر در داخل کشور تولید میشود در حالی که پیش از این از روسیه خریداری میشد.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران احمدیان ادامه داد: اکنون در بُعد بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر فقط از نیروهای ایرانی استفاده میشود، اما در زمینه تعمیرات همچنان نیازمند نیروهای خارجی هستیم که با برنامه ریزیهای صورت گرفته امیدواریم تا سه سال آینده این نیازمندی از بین برود.
رئیس شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی ایران با اشاره به روند ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر بیان کرد: طبق قرار دادی که سال۹۳ برای احداث دو واحد نیروگاه اتمی ۱۰۵۷مگاواتی با کشور روسیه منعقد شد عملیات ساخت این نیروگاهها از دی ماه۹۵ آغاز شده است و امیدواریم با حمایتهایی که میشود این دو واحد طبق برنامه پیش رود.
احمدیان تصریح کرد: پیمانکار واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی را مکلف کرده ایم که تا جایی که امکان دارد از توانمندیهای داخلی استفاده کند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت نیروگاههای اتمی یادآور شد: نیروگاههای اتمی برای ساخت هزینههای بالایی دارند، اما در طولانی مدت صرفه اقتصادی خوبی نسبت به سوختهای فسیلی دارند.