به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، معاون اطلاع رسانی و قرارگاه پرتویی کشور در نشست کارگروه اطلاع رسانی و افکارعمومی ،ویژه روابط عمومی های استان بوشهر گفت:در ابتدای سال 98 رزمایش پرتویی در استان برگزار می شود که بخش مربوط به اطلاع رسانی برعهده استان گذاشته شده و روابط عمومی ادارات در این خصوص نقش موثری دارند.
اسماعیلی افزود: هرچند نیروگاه اتمی بوشهر به عنوان قلب تپنده کشور به شمار می آید و از امنیت بالایی برخوردار است ولی نباید از احتمال وقوع حادثه غافل شد ومردم را باید برای حوادث احتمالی آماده کرد.
وی گفت: آمادگی کامل ساکنان یک استان برای رویارویی با تهدیدات و ارائه آموزش های تخصصی در دانشگاه ها و مراکزآموزش عمومی توسط روبط عمومی هاست ضروری است.
رئیس کارگروه اطلاع رسانی و افکار عمومی گفت:در رزمایش پرتویی ،مدیریت و مهندسی افکار عمومی از جمله مواردی است که باید مورد توجه روابط عمومی ها قرارگیرد.
سیدحسین ناظر افزود:با توجه به رشد روز افزون شبکه های اجتماعی کار رسانه بسیار سخت تر و حساس تر شده است به گونه ای که رسانه ها باید صحت وقایع را استخراج و بیان و گسترش شایعات در فضای مجازی را کنترل کنند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری بوشهر هم گفت:استان بوشهر با توجه به دارا بودن تنها نیروگاه اتمی کشور،جزیره خارگ ،پارس جنوبی و زیرساخت های مهم بندری و بیشترین مرز آبی از مناطق حساس کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.
اعتماد افزود: وظیفه همه دستگاه ها اطلاع رسانی در زمینه برگزاری رزمایش پرتویی پدافند غیرعامل در استان است و رسانه ها نقش ویژه دراین خصوص دارند تا فرهنگ پدافند غیرعامل را در میان مردم نهادینه کنند.