به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با
شرکتهای فناور و دانش بنیان حوزه ICT استان کرمانشاه گفت: ICT پیشران توسعه کشور وفناوری اطلاعات موتور محرکه توسعه کشور است که بستر توسعه برای دیگر حوزهها از جمله کشاورزی، صنعت وخدمات را فراهم میکند.
جهانگرد با تاکید بر لزوم هم افزایی مدیران در حوزههای مختلف، گفت: هم افزایی مدیران میتواند این تاخیرها را جبران کرده و روند توسعه و پیشرفت را تسریع کند.
معاون وزیر ارتباطات به سرمایه گذاری خوب دولت در بحث ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان نیز اشاره کرد و افزود: مشکل کار اینجاست که این شرکتها تا رسیدن به مرحله بازار بطور کامل حمایت میشوند، اما همین که به مرحله بازار رسیدند عملا رها شده و سهم آنها از بازار مشخص نیست.
جهانگرد تاکید کرد: به جرات میگوییم پول در کشور برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناور زیاد است، اما نگرانی ما از نبود بازار لازم برای فروش محصولات این شرکتها است.
معاون وزیر ارتباطات از تصمیم جدی وزارت ارتباطات برای راه اندازی نظام فناوری اطلاعات خبر داد و افزود: راه اندازی این نظام برای بهبود وضعیت سهم شرکتهای حوزه ICT از بازار IT کشور در دستور کار قرار دارد.
در ادامه سرپرست پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه از تولید سالانه ۸۰ دانش فنی و یا محصول توسط شرکتهای تحت پوشش پارک خبر داد و گفت: جهت حمایت هر چه بهتر از شرکتهای فعال در این حوزه سیاست گذاریهایی در پارک علم و فناوری تعریف شده است.
معاون وزیر ارتباطات در پایان با تقدیر از پارک علم وفناوری کرمانشاه در ارائه خدمات متنوع به شرکتهای دانش بنیان گفت: شبکه سازیهایی که پارک کرمانشاه ایجاد کرده و قبول ریسک سرمایه گذاری شرکتها از سوی این نهاد، جای تقدیر دارد.
دکتر معصومه خان احمدی افزود:به عنوان حامی شرکتها پذیرفتیم که با خرید محصولات برخی شرکتها ریسک کار آنها را قبول کنیم و از این طریق بتوانیم به شرکتها کمک کنیم.
خان احمدی با بیان اینکه ماحصل این سیاست ها، حمایت از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان و ایده در طول ۱۰ سال فعالیت پارک علم وفناوری کرمانشاه است گفت: هم اکنون ۳۰۰ شرکت فعال تحت حمایت پارک فعالیت میکنند.
وی از فروش ۹۰ میلیارد تومانی محصولات این شرکتها خبر داد وافزود: سالیانه حدود ۸۰ دانش فنی و محصول توسط این شرکتها تولید میشود و رقم صادرات این شرکتها قابل قبول است.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه به وجود هفت مرکز رشد در سطح استان نیز اشاره کرد و افزود: همچنین سه کانون شکوفایی و خلاقیت و نیز دو مرکز نوآوری در سطح استان فعال است و فعالیت آنها ماحصل سیاستهایی است که پارک علم و فناوری کرمانشاه طی این سالها دنبال کرده است.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه تاکید کرد: دستگاههای اجرایی به محصولات شرکتهای دانش بنیان اعتماد کنند
معصومه خان احمدی با تشریح خدمات این مجموعه به صاحبان ایده و شرکتهای فناور و دانش بنیان استان، گفت:ساختار جوان پارک علم و فناوری در مدت ده ساله فعالیت خود توانسته به بیش از ۵۰۰ شرکت خدمات دهد و بیش از ۱۵۰۰ اشتغال ایجاد کند.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری از شروع یک کسب و کار تا تثبیت آن در کنار صاحبان ایده است و با حمایتهای خود سعی در رشد و توسعه بازار این شرکتها دارد.
خان احمدی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد بازار محصولات واحدهای فناور درخارج از استان است، گفت: دستگاههای اجرایی به محصولات شرکتهای دانش بنیان اعتماد کنند چرا که این محصولات همه استاندارهای لازم یک محصول تجاری را دارند.
وی تصریح کرد: برای رشد اقتصاد دانش بنیان استان باید همه تلاش کنیم بازار خوبی برای شرکتهای فناور و دانش بنیان استان ایجاد نماییم.