پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران استان تهران: رستورانهایی که تبلیغ کباب کوبیده ارزان میکنند بدون مجوز هستند
سید علیاصغر میرابراهیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما با اشاره به طبیعی بودن افزایش قیمت غذاهای رستوران داران گفت: علاوه بر قیمت گوشت قرمز و مرغ، قیمت مواد اولیه برای تهیه غذا افزایش پیدا کرده است، اما مشکلات ما بیشتر با مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر مشاغل و بیمه تامین اجتماعی است.
وی ادامه داد: قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی زنده ۴۰ هزار تومان و هر کیلو لاشه گوشت ۸۰ هزار تومان است و با توجه به این افزایش قیمت، رستوران داران نیز باید تعرفه خود را بالا ببرند، زیرا با این افزایش قیمتها، قیمت یک پرس کوبیده مانند گذشته نیست.
میرابراهیمی تصریح کرد: رستورانهایی که تبلیغ کباب کوبیده ارزان و خورشت بدون گوشت میکنند بدون مجوز هستند و اصلا امکان ندارد که خورشت بدون گوشت پخته شود.
وی ادامه داد: قیمت خورشت در رستورانها بین ۱۵ تا ۲۰ هزارتومان است و مردم گول این تبلیغات را نخورند، زیرا همه میدانند که با این گرانی چطور قیمت غذا پایین است.
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف استان تهران درباره تعیین قیمت انواع غذاها در رستورانها گفت: رستوران داران مواد مصرفی و قیمت را برای ما ارسال میکنند و قیمت را آنالیز میکنیم. مثلا قیمت یک پرس کوبیده برای یک فروشنده با سود تمام شده بین ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان میشود و زیر این قیمت تخلف است، زیرا کوبیده با گوشت کمتر از ۲۰ هزار تومان نیست.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از افزایش قیمت باید وارادت گوشت ازاد شود تا مردم بتوانند خرید کنند.
وی گفت: برای ایام عید گشتهای بازرسی شبانه روزی وجود دارد که به شکایت مردم رسیدگی میکند.
وی با اشاره به اینکه رضایت مشتری برای ما بسیار مهم است افزود: رستورانهای دارای مجوز اتحادیه، بیرون از درب ورودی پلاک طلایی نصب میکنند و در پلاک نماد پاسخگوی سریع؛ سامانه رسا بان؛ وجود دارد و مردم با اتصال به اینترنت میتوانند مشخصات کامل رستوران را ببینند واگر انتقاد و شکایتی دارند از طریق سامانه به اتحادیه ارسال کنند و ظرف یک روز به شکایتها رسیدگی میشود.
میر ابراهیمی تصریح کرد: ۷۰۰ رستوران در استان تهران دارای جواز و حدود ۱۸۰ رستوران نیز در حال دریافت مجوز هستند.