• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۶۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۴
سیاسی » رهبری
از ۲۱ تا ۲۳ اسفند در تهران؛

بررسی بیانیه گام دوم انقلاب در اجلاس مجلس خبرگان

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری از برگزاری ششمین اجلاس رسمی این مجلس از ۲۱ تا ۲۳ اسفند در تهران و بررسی بیانیه گام دوم انقلاب در این اجلاس خبر داد

آیت الله سیداحمد خاتمی در حاشیه نشست هیئت رئیسه این مجلس در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: معمولاً یک ماه پیش از اجلاس رسمی، برگزاری نشست هیئت رئیسه ضروری است که با بررسی دو موضوع برگزار شد.

وی موضوع نخست را مربوط به نامه کمیسیون سیاسی مجلس خبرگان رهبری دانست و افزود: در نامه این کمیسیون آمده که موضوعات لازم در اجلاس رسمی چه موضوعاتی است و این که از چه کسانی برای حضور در نشست خبرگان دعوت کنیم که بر این اساس از میان ۵ موضوع ارسالی از کمیسیون سیاسی مصوب شد که بیانیه اخیر مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم انقلاب مدنظر قرار بگیرد.

سیداحمد خاتمی این بیانیه را بسیار عمیق و نقشه راه چله دوم انقلاب دانست و گفت: در نشست هیأت رئیسه مصوب شد از ناطقان قبل از دستور مجلس خبرگان بخواهیم که نطقشان را حول این بیانیه قرار بدهند تا ابعاد مختلف آن روشن و برای مردم گفته شود که این بیانیه، ویژه است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: البته بیانیه‌های دیگر ایشان نیز عمیق بوده، اما این بیانیه، نقشه راه چله دوم انقلاب است و ما به جای این که از یک مهمان دعوت کنیم که در این باره صحبت کند از حدود ۱۶ ناطق قبل از دستور که همه از فرهیختگان و اندیشه ورزان هستند خواسته ایم که حول این موضوع صحبت کنند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان، معیشت مردم را مسئله و دستور کار دوم اجلاس آینده این مجلس دانست و تاکید کرد: معیشت مردم برای اعضای این مجلس بسیار مهم است به همین علت این بار نیز از مسئولان اقتصادی دعوت می‌کنیم که با حضور در جمع خبرگان علاوه بر ارائه مطالب پاسخگو باشند و به شبهات اعضای این مجلس پاسخ دهند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سیداحمد خاتمی همچنین بررسی نحوه اداره مجلس خبرگان رهبری را از دیگر موضوعات مطرح در اجلاس آینده این مجلس دانست و از تهیه طرحی برای ساماندهی نطق‌های قبل از دستور اعضا خبر داد.

وی گفت: براساس این طرح در صورت تصویب، از این پس نطق نمایندگان مجلس خبرگان براساس حروف الفبا خواهد بود و یک هفته قبل از اجلاس اسامی ناطقان مطرح و پس از رأی گیری به ۱۶ نفر از اعضا فرصت داده می‌شود که طبق حروف الفبا در صحن علنی سخنرانی کنند و چنانچه هر یک از اعضا نخواهند از فرصت شان استفاده کنند عضو علی البدل به جای آنان سخنرانی خواهد کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سیداحمد خاتمی همچنین از ارائه طرحی برای ساماندهی انتخابات مجلس خبرگان رهبری خبر داد و افزود: با توجه به این که رهبر معظم انقلاب دستورالعملی در خصوص آیین نامه انتخابات این مجلس صادر و تاکید فرمودند که این مجلس باید به وظیفه اش عمل کند اگر فرصت باشد این موضوع نیز در اجلاس اسفند مطرح می‌شود.

وی همچنین برگزاری ضیافت رئیس مجلس خبرگان برای اعضا را از دیگر برنامه‌های اجلاس رسمی دانست و گفت: البته نام این برنامه ضیافت است، اما عملاً بیش از ۱۶ نفر از اعضا هر یک در فرصتی ۵ دقیقه‌ای دیدگاههایشان را درباره مسائل مختلف در این جلسه بیان می‌کنند.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین درباره دیگر مسائل مطرح در نشست بعدازظهر هیأت رئیسه افزود: در ابتدای جلسه از ملت بزرگ و سرافراز ایران بابت حضور بسیار باشکوه در راهپیمایی چهلمین سالگرد انقلاب که زبان از توصیف آن عاجز است قدردانی شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سیداحمد خاتمی همچنین با تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت شماری از عزیزان مرزبان در جنایت تروریستی اخیر گفت: این شهیدان سرافراز در حین بازگشت از خدمت به خانه با اقدام جنایتکاران عقده‌ای که از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن عقده داشتند به طور ناجوانمردانه و زبونانه ترور شدند.

وی تاکید کرد: مسئولان ذیربط همان طور که قول دادند به دستور قرآن کریم از این جنایتکاران انتقام خواهند گرفت.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳۰ آذر ۱۴۰۴
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
همکاری زنجان و اسپانیا؛ نانوکامپوزیتی برای تبدیل گاز سمی H₂S به هیدروژن
زنجان؛ قطب مهم معدنی با ۲۷۰ معدن فعال و ۱۱۲ پروانه اکتشاف
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)