نظارت بر توزیع لاشه گوشت گرم در کشتارگاههای قزوین
مراحل توزیع لاشه گوشت گرم در کشتارگاههای استان قزوین نظارت میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در روند کشتار دام در کشتارگاههای استان تمام
مراحل بهداشتی رعایت میشود.
فاطمه خمسه در بازدید از یک واحد کشتارگاهی در شهرستان بویین زهرا افزود: با هماهنگی انجام شده کلیه مراحل کشتار و توزیع دام در استان با نظارت کارشناسان دامپزشکی و جهاد کشاورزی انجام میشود.
خمسه افزود: در حال حاضر ۳ واحد کشتارگاه دام سبک و سنگین در استان فعال است.
او اضافه کرد: سالانه در استان قزوین ۲۶ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود که از این میزان پس از تامین نیاز استان حدود ۱۲ هزار تن به سایر استانها ارسال میشود.
کشتارگاه دشت بره با ظرفیت روزانه کشتار ۶۰ تا ۷۰ راس دام سنگین و ۲۰۰ راس دام سبک بخشی از گوشت گرم مورد نیاز استان را تامین میکند.