عرب ها در ورشو تحول تاریخی را در متحد شدن با تل آویو آغاز کردند
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از شبکه الجزیره، کشورهای حاشیه خلیج (فارس) در کنفرانس ورشو، با زیر پا گذاشتن حقوق ملت فلسطین، تحول تاریخی را در منطقه با متحد شدن با تل آویو آغاز کردند. در حالی که مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا مدعی بود شرکت کنندگان در کنفرانس ورشو، توافق نظر داشتند که ایران بزرگترین تهدید برای امنیت خاورمیانه است، حسن روحانی رئیس جمهور ایران واشنگتن، تل آویو و بعضی کشورهای حاشیه خلیج (فارس) را منشا تروریسم در منطقه توصیف کرد.
ماجد عبدالهادی خبرنگار اعزامی شبکه الجزیره در ورشو گفت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به وطن پدر و اجدادش یعنی لهستان سفر کرد تا میهمان گرامی کنفرانس بین المللی وزارتی در ورشو باشد. این در حالی است که به علت اختلاف نظر بین آمریکاییها و متحدان اروپایی شان بر سر تشکیل ائتلاف علیه ایران، تردیدهایی درباره موفقیت این کنفرانس برای تحقق یکی از مهمترین اهداف آن وجود دارد. به همین علت، شاهد لحن تند اتهامات، تهدیدات و هشدارها خطاب به مسئولان ایران بودیم. این در حالی است که خبرهای مربوط به عادی سازی دسته جمعی روابط یا شراکت آشکار بین تل آویو با شماری از پایتخت های کشورهای خلیج (فارس) در حد تقسیم نان در ضیافت های شام، در صدر دستاورد شرکت کنندگان در این کنفرانس قرار داشت. دو طرف می گویند می خواهند با چالش های مشترک مقابله کنند.
در ادامه این گزارش آمده است: این تحول تاریخی است که در آن، بگفته نتانیاهو دیدارهای سری به نشست های علنی با عرب ها تبدیل شده است. این در حالی است که صدای فریاد رهبران فلسطینی خطاب به برادران عرب شان در مورد خودداری از دیدار با نتانیاهو، به علت دور بودن مسافت بین رام الله تا ورشو، به گوش آنها نرسید. نتانیاهو مقدسات اسلامی در فلسطین را یهودی سازی می کند و در آن سرزمین به شهرک سازی ادامه می دهد و به روند صلح پشت کرده است. اما شرکای نتانیاهو در این تحول تاریخی یعنی وزرای امور خارجه عربستان، امارات و بحرین هیچ بهانه یا توجیهی برای دفاع از خود ارائه نمی کنند و در واکنش به اقدام عمدی واشنگتن و تل آویو در فاش کردن اقدامات آنها، همچنان سکوت کرده اند. در محاسبات کشورهای آنها، خطر ایران فراتر از هر چیز دیگری است تا حدی که مستلزم آن است که میراث دشمنی با اسرائیل را به نیاز با متحد شدن با این رژیم تبدیل کنند. بر اساس سخنان قبلی که از محمد بن سلمان ولیعهد سعودی نقل شده بود، فلسطینی ها به علت از دست دادن فرصت های قبلی، اکنون دیگر حق ابراز نارضایتی ندارند.
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: به دور از مفاهیم سیاسی نقطه عطفی که کنفرانس ورشو شاهد آن بود، خاطرات این شهر برای تکمیل کردن بخش های ناقص تصویر کلی از اوضاع، کافی است. در اینجا در لهستان، هولوکاست نازیها علیه میلیون ها یهود در دهه چهل قرن گذشته میلادی، رخ داد و یکی از نوادگان همان یهودیان پس از هفتاد و پنج سال به همان جا آمده است و اکنون نخست وزیر رژیمی است که غرب برای جبران جنایت خود، از تشکیل آن در سرزمین فلسطین حمایت کرد. عرب ها شتابان به ورشو می آیند تا قسط غرامت خود به اسرائیل را پرداخت و روابط با این رژیم را عادی سازی کنند. در حالی که هیچ یک از دو طرف به جنایت تاریخی در حق ملت فلسطین توجه نمی کنند. بنابراین عرب ها یا دستکم بعضی از آنها حمایت از مسئله فلسطین را به بهانه اولویت داشتن خطر ایران، کنار گذاشته اند. در حالی که تشکیل ائتلاف مورد انتظار علیه آنچه مایک پنس امپراتوری آخوندها که ممکن است مرتکب هولوکاست جدیدی علیه یهودیان شوند خواند، عملی نشد، کسانی که به دنبال روابط با اسرائیل هستند، همچنان به حرکت در این مسیر ادامه می دهند و به گفته آمریکاییها عصر جدیدی را در تاریخ خاورمیانه آغاز می کنند و نان و اندیشه مشترکی با این رژیم دارند و شاید خون و حقوق (فلسطینی ها) را زیر پا می گذارند.