پخش زنده
امروز: -
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش از آمادگی این دانشگاه برای پذیرش دانشجویان خارجی از کشورهای دوست و همسایه خبر داد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا خوشدل به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به پیشینیه طولانی ارتش در حرفه پزشکی گفت: بیمارستانهای ارتش از اولین مراکز پزشکی کشور محسوب میشوند که در سطح بیمارستانهای تخصصی به ارائه خدمات میپردازند.
خوشدل با اشاره به اینکه فعالیتهای رسمی پزشکی از سال ۱۳۱۰ با تأسیس مراکز بهداشتی درمانی ارتش شکل گرفته است، افزود: از سال ۱۳۷۲ با تصویب فرماندهی کل قوا تمامی دانشکدههای متفرقه پزشکی آجا زیر چتر دانشگاه علوم پزشکی ارتش به فعالیت خود ادامه میدهند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ارتش در بین ۱۷ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور قرار دارد، خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش رتبه هشتم دانشکده پزشکی در کشور را به خود اختصاص داده است و در توسعه هدفمند در بخش آموزش ۳۵ مقطع رشته را بر اساس مأموریتهای سازمان یافته بر عهده دارد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ارتش ۲۵ درصد ظرفیت تربیت نیروی پزشکی در نیروهای مسلح را به خود اختصاص داده است و ۱۵ رتبه برتر بوردهای تخصصی پزشکی در پنج سال گذشته را کسب کرده است و در ۱۲ رشته تخصصی، دو رشته دکترای حرفه ای، ۶ رشته کارشناسی ارشد و ۱۰ رشته کارشناسی و هشت رشته کاردانی به فعالیت علمی میپردازد.
وی خاطرنشان کرد: در این دانشگاه بیش از دو هزار دانشجو در حال تحصیل هستند و تاکنون بیش از ۶ هزار دانش آموخته در رشتههای مختلف پزشکی برای خدمت در ارتش جمهوری اسلامی ایران تربیت شده اند.
دکتر خوشدل همچنین افزود: دانشجویان علوم پزشکی ارتش در سالهای اخیر درخشش قابل توجهای داشته اند به طوری که در سالهای ۹۰ تا ۹۶ بوردهای تخصصی و فوق تخصصی ۱۵ جایگاه برتر اول تا دهم کشور از آن ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده است و همزمان در دورههای PHD رتبههای برتر کشور نیز به نام دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ارتش ثبت شدند. این دانشگاه قریب به ۱۶۰۰ مقاله بین المللی و ارجاعات بین المللی فراوانی نیز طی پنج سال اخیر به ثبت رسانده است. سرانه سالانه مقالات نمایه نوع اول اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش نیز از هفت دهم درصد در ابتدای برنامه توسعه به دو و نیم درصد ارتقا یافته است که نشانگر رشد پرشتاب تولیدات علمی این دانشگاه است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی ارتش با دارا بودن ۳۵ رشته مقطع آموزشی از کاردانی تا فلوشیپ نه تنها به تربیت نیروهای علوم پزشکی ارتش همت گماشته، بلکه بخشی از ظرفیت خود را در دورههای عمومی و تخصصی به تربیت دانشجو برای سایر نیروهای مسلح اختصاص میدهد. همچنین دانشگاه علوم پزشکی ارتش با همکاری پنج شرکت دانش بنیان به فعالیت علمی و پژوهشی میپردازد و تاکنون ۳۰ محصول صنعتی را در حوزه پزشکی به ثبت رسانده که آماده تولید انبوه و ارائه به بازار است.
ارتش در حوزه طب نظامی، خدمات و آموزشهای گستردهای را به کشور و نیروهای مسلح ارائه میدهد
امیر دریادار دوم مصطفی مداح معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش با اشاره به سرآمدی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در حوزه طب نظامی گفت: پس از پایان هشت سال جنگ تحمیلی ارتش با استفاده از تجربیات زیادی که در حوزه پزشکی به دست آورده بود علاوه بر حوزه درمان در حوزه طب نظامی نیز خدمات و آموزشهای گسترده و قابل توجهی را به کشور و نیروهای مسلح ارائه میدهد.
وی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: ارتش از دیرباز همواره در حوزه بهداشت و درمان برنامههای بسیار ارزشمندی را اجرا کرده و حرفهای بسیاری برای گفتن داشته است تا جایی که در بسیاری از حوزههای پزشکی مانند بهداشت، تغذیه، خدمت رسانی، امداد و انتقال بعنوان پیش قراول در کشور محسوب میشود.
معاون بهداشت، امداد و درمان آموزش پزشکی ارتش با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی پس از گذشت چند ماه از پیروزی انقلاب تصریح کرد: هنگامی که جنگ تحمیلی توسط استکبار جهانی به ما تحمیل شد، بهداشت و درمان ارتش با محوریت نیروی زمینی خدمات ارزندهای را در حوزه پزشکی به رزمندگان در خطوط مقدم ارائه کرد. همچنین سازماندهی و استقرار پزشکان داوطلب برای حضور در مناطق عملیاتی در دوران جنگ نیز بر عهده بهداشت و درمان ارتش بود. پس از پایان هشت سال جنگ تحمیلی نیز ارتش با استفاده از تجربیات زیادی که در حوزه پزشکی
بدست آورده بود علاوه بر حوزه درمان در حوزه طب نظامی نیز خدمات و آموزشهای گسترده و قابل توجهی را به کشور و نیروهای مسلح ارائه میدهد.
امیر مداح گفت: یکی از ماموریتهای نیروهای مسلح از جمله ارتش کمک به مردم در شرایط بحرانی مانند سیل، زلزله و ... است که معاونت بهداشت و درمان ارتش با تمام قوا در این موارد حضور داشته و به امدادرسانی پرداخته است. همچنین ارتش جمهوری اسلامی ایران بر اساس طرحهای مردم یاری در بخشهای محروم کشور خدمات رایگان درمانی و پزشکی را به مردم این مناطق ارائه میدهد.
او در مورد ارتباط دانشگاه علوم پزشکی ارتش با کشورهای دوست و همسایه نیز گفت: ما با همه کشورهای دوست و همسایه بر اساس سیاستهای تعیین شده همکاری میکنیم. در کنگره آسیا پاسفیک سال گذشته نمایندههای ۵۰ کشور حضور یافتند. این کنگره در طول چهار روز برگزار شد که در آن این کشورها تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند و این امر حاکی از آن است این کشورها ظرفیت درمانی و پزشکی نظامی ایران را به خوبی شناخته اند.
وی در مورد تبادل دانشجویان با کشورهای دوست و همسایه خاطرنشان کرد: شروع اعطای بورسیه به کشورهای دوست و همسایه آغاز شده است و به زودی دانشگاه علوم پزشکی ارتش میزبان دانشجویان کشورهای دوست و مسلمان است.
معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتش در مورد حمایت از کالای ایرانی نیز با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در تابستان امسال در دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: در راستای فرمان فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر حمایت از کالای ایرانی، دانشگاه علوم پزشکی ارتش به سهم خود توانسته است، استفاده از تجهیزات ایرانی در حوزه پزشکی را در سطح کشور افزایش دهد.