پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم ؛ کوریره دلاسرا، پرشمارگان ترین روزنامه ایتالیا که اخیرا در گزارشی درباره سفر پاپ فرانسیس به امارات از نام جعلی برای خلیج فارس استفاده کرده بود، متن اعتراضیه سفارت کشورمان در رم را در همان صفحه منتشر کرد.
در متن اعتراض نامه نمایندگی کشورمان در ایتالیا امده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در رم در خصوص گزارش مورخ 9 فوریه 2019 با عنوان « گفتگو با اسلام و درخواست برای یمن» ضمن اعتراض به استفاده از واژه نادرست و جعلی برای خلیج فارس خاطر نشان می کند که بر اساس دستور العمل های سازمان ملل متحد و همچنین سندهای تاریخی، جغرفیایی و کارتوگرافیک متعدد، " خلیج فارس" نام صحیح می باشد.
سفارت کشورمان در رم در بخشی دیگر از اعتراض خود با اشاره به این که سازمان جهانی مالکیت معنوی وابسته به سازمان ملل نام خلیح فارس را به عنوان یک سند رسمی براساس توافقنامه لیسبون برای حفظ ثبت نشان جغرافیایی ثبت کرده تاکید کرده است: استفاده از هر گونه نام دیگر برای توصیف " خلیج فارس" ، تخلف از این مصوبات بین المللی به شمار می رود. جمهوری اسلامی ایران ضمن اعتقاد راسخ به برادری، همبستگی و اتحاد با همسایگان خود، بر اصول وحدت ملی و سرزمینی خود پافشاری کرده و برای حراست از اسامی تاریخی خود مانند خلیج فارس، اهمیت خاصی قائل است.