پخش زنده
امروز: -
اعضای بدن 2 بانوی مرگ مغزی در چهارمحال و بختیاری به بیماران نیازمند جانی دوباره بخشید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، هماهنگ کننده تیم اهدای عضو استان گفت: شب گذشته اعضای بدن ناری جان فتاحی ساکن روستای میلاس شهرستان لردگان که به علت سکته مغزی دچار مرگ مغزی شده بود با رضایت خانواده وی اهدا شد.
زهرا سیاح افزود: کبد و کلیه های این بیمار به شیراز و نسوج وی به تهران انتقال داده شد.
وی گفت: اعضای بدن فاطمه کریمی اهل شهرستان فارسان که به علت تشنج دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده جداسازی و به بیماران نیازمند اهدا شد.
سیاح افزود: کلیه های مرحومه کریمی به یک دختر 29 ساله و پسر 17 ساله در شهرکرد پیوند زده شد و کبد وی به شیراز و نسوج وی به تهران انتقال یافت.
به گفته هماهنگ کننده تیم اهدای عضو چهارمحال و بختیاری، از هر سه بیمار مرگ مغزی در این استان دو خانواده به اهدای عضو رضایت می دهند.
بر این اساس چهارمحال و بختیاری پس از استان های تهران، فارس، کهگیلویه و بویر احمد و یزد جزو پنج استان فعال کشور در اهدای عضو به شمار می رود.