به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، این طرحها شامل افتتاح بزرگترین واحد تولیدی صنعت پوشاک کُردستان، کنارگذر شهر سقز، عملیات ساخت و توسعه عوامل پروازی فرودگاه و همچنین افزایش ۲۰ هزار تنی ظرفیت سیلوی کارخانه آرد سقز است.
برای اجرای این طرحها ۹۱ میلیارد تومان هزینه شده است.
شورای اداری شهرستان سقز نیز با مسئولان کشوری و استانی امروز برگزار شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در این شورا گفت: پهنه سقز ۲۶۰۰ کلیومتر مربع مساحت دارد که محدودهای امید بخش در زمینه پلی متال شامل سنگ آهن، طلا، مس و سایر فلزات در این شهرستان شناسایی شده است.
علیرضا شهیدی، با بیان اینکه ۹۰ درصد معادن کشور در مناطق محروم واقع شده است گفت: اکتشفاف معادن و بهره برداری آنها برای اشتغال و توسعه پایدار باعث توزیع ثروت میشود.
او ادامه داد:۶۵۰۰ معدن فعال در کشور وجود دارد که ۱۰ مورد آن در کلاس جهانی است که شامل ۵ معدن طلا، معادن سرب و روی، و مس است که معدن طلای ساریگونی قروه جزو این موارد است.
معاون ساخت وتوسعه راههای وزارت راه وشهرسازی هم گفت:۱۱ طرح راه سازی و بزرگراه سازی در استان کردستان فعال است که سه طرح آن در شهرستان سقز است.
محمد رضا کدخدازاده گفت: سال ۹۷ اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای استان کردستان در نظر گرفته شده بود که این اعتبار در سال ۹۸ به میزان ۱۵ تا ۲۱ درصد افزایش دارد.
استاندار کردستان هم در این جلسه، خواستار تسریع در اتمام قطعاتی از کریدور شمال- جنوب در محدوده استان کردستان شد.
مردانیا، وضع آسفالت راههای استان را نامناسب توصیف کرد و خواستار رسیدن استان کردستان در این حوزه به میانگین کشوری شد.
وی گفت: یکی از امیدهای توسعه استان کردستان، معادن استان است.
فرماندار سقز هم اظهار امیدواری کرد که فرودگاه سقز در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
کامیل کریمیان خواستار تامین اعتبار لازم برای تسریع در اتمام پل تقاطع کنارگذر سقز شد.
نماینده مردم شهرستانهای سقز وبانه هم خواستار پرداخت مطالبات پیمانکاران راهسازی از سوی وزارت راه و شهرسازی شد.
بیگلری همچنین با اشاره به در حال تجهیز بودن بیمارستان ۲۳۵ تختخوابی سقز اظهار امیدواری کرد که این طرح بهار سال ۹۸ به بهره برداری برسد.