در حاشیه بازدید از نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب؛
تاثیرگذاری بخش سراسرنما موزه انقلاب اسلامی
مشاورعالی مقام معظم رهبری: بخش سراسرنما موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به لحاظ تأثیر و هنرمندی دست کمی از کارهای دیگر کشورها ندارد و حتی از برخی جهات بهتر باشد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، غلامعلی حدادعادل، مشاورعالی مقام معظم رهبری، درحاشیه بازدید از نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی در گفت و گو با روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی، با اشاره به بخش سراسرنما موزه اظهار کرد: این بخش دارای کیفیت خوبی است و مباحث دفاع مقدس به بهترین شیوه ممکن ارائه می شود.
وی ادامه داد: نمایش صحنه های جنگ و دفاع در کشورهای مختلف مرسوم است. حدود پانزده سال پیش سفری به کشورهای بلژیک و ترکیه داشتم و در آنجا مشابه این اتفاق را شاهد بودم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بخش سراسرنما موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به لحاظ تأثیر و هنرمندی دست کمی از کارهای دیگر کشورها ندارد و حتی از برخی جهات بهتر باشد.
وی یادآور شد: به دست اندرکاران موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توصیه می کنیم تا راهی بیابند تا دانش آموزان مدارس از این بخش بازدید داشته باشند چراکه معقتدم حس میهن دوستی و علاقه به دفاع از سرزمین را باید از سنین کودکی ایجاد کرد و بازدید دانش آموزان از این مجموعه می توانند در ارتقای این امر تأثیرگذار باشد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به رشد ادبیات در پس از انقلاب گفت: پیش از انقلاب جمعیت کشور 36 میلیون نفر بود و سالانه بین 600 تا 700 عنوان کتاب چاپ می شد. امروز نسبت به آن سال ها تقریبا شاهد دوبرابر جمعیت یعنی 84 میلیون نفر هستیم و چاپ کتاب مان به صدهزارعنوان افزایش یافته است.
وی ادامه داد: کتاب های منتشره به زبان فارسی است و معنایش این بوده که شاهد رشد زبان فارسی هستیم و این زبان میدان وسیعی یافته که می تواند خود را نشان دهد. ما پس از انقلاب شاهد کتاب های بسیاری در حوزه انقلاب و دیگر موضوعات مربوطه هستیم.
حدادعادل با اشاره به بخش هنر و ادبیات در کنار بخش های نظامی نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: فرهنگیان، نویسندگان و نظامیان همه از یک جمعیت هستند. مردم پس از انقلاب با همان شور انقلابی سپاه را ایجاد کردند. امروز که در کنارنیروهای مسلح به نمایش دستاوردهای مان می پردازیم، احساس تفاوت نمی کنیم چراکه همه ما از یک کشور و ملت هستیم.
تحقق شعار "ما می توانیم" در نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی آشکار است
معاون هماهنگ کننده ناجا گفت: شعار "ما می توانیم" در نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی نمایان و آشکار است.
سردار محمد علی نوری نژاد معاون هماهنگ کننده ناجا در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درباره نمایشگاه ملی دستاوردهای چهل سال انقلاب اسلامی اظهار کرد: سه نمایشگاه در تهران در خصوص چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شده است.
وی در ادامه افزود: این سه نمایشگاه در دو موضوع با هم همجهت و همسو هستند. اولین موضوع شعار "ما می توانیم" است به طوری که اگر به توان داخلی متکی باشیم می توانیم هر موضوعی را حل کنیم.
سردار نوری نژاد ادامه داد: موضوع دوم خدمتگذاری بی منت است که به مردم ارائه می شود. در هر غرفه این دو موضوع نمایان و آشکار است.
معاون هماهنگ کننده ناجا در پایان تاکید کرد: برگزاری چنین نمایشگاهی می تواند به طور قطع پاسخگوی افکاری عمومی باشد.
ساختارشکنی ملت ایران در برابر قدرت های جهانی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: همه عالم و قدرت ها جمع شدند تا این انقلاب را زمین بزنند اما ملت ایران درمقابل آنها ساختارشکنی کرد که این نوع ساختارشکنی می تواند بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی به شمار رود.
عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، در گفت و گو روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اظهار کرد: اصلی ترین پیام انقلاب اسلامی بازگشت معنویت و عالم غیب به روی زمین است. درواقع بزرگترین کاری که انقلاب اسلامی کرد این بود که چارچوب تفکر و تمدن غرب را زیر سوال برد.
وی ادامه داد: همه عالم و قدرت ها جمع شدند تا این انقلاب را زمین بزنند اما ملت ایران درمقابل آنها ساختارشکنی کرد که این نوع ساختارشکنی می تواند بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی به شمار رود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: نقطه اصلی اعتقاد به عالم معنا و در هم شکستن ساختارهای تمدن مادی گرای غرب در بخشی خلاصه می شد که جهان سوم را به جایی رسانده بود که خودباوری را از دست داده بودند. نقطه اتکای ما به شناخت به خود و توانمندی های خود، آغاز حرکت های بزرگ همچون تحقق شعار «ما می توانیم» است که این جمله در وصیت نامه امام راحل شاهد هستیم.
وی افزود: ما باید باور کنیم که می توانیم به علوم، تکنولوژی و فناوری امروز دست یابیم و این همان چیزی است که صاحبان سرمایه و سرمداران قدرت جهانی نمی خواهند ما شعار «ما می توانیم» را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم.
گلپایگانی اظهار کرد: نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس فرصتی برای آشنایی و آگاهی ملت ایران به ویژه نسل جوان ازدستاوردهاست که این اتفاق می تواند روح «ما می توانیم» را به روح جمعی ملت ایران تبدیل شود و در میان متخصصان تنها کسانی که مستقیما با این موارد در ارتباط هستند، نقطه آغازین است و این موضوع باید به روح عمومی ملت ایران تبدیل شود که اصلی ترین هدف نمایشگاه همین موضوع است که به آنها خداقوت بگوییم.
وی یادآور شد: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس محل مناسبی برای برگزاری نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.
استقلال کامل ایران اسلامی بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است
رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش گفت: به دست آوردن استقلال کامل ایران اسلامی در برابر دشمن بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام والمسلمین عباس محمد حسنی، رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش، در گفت و گو با روابط عمومی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، با اشاره به این موضوع مبنی بر اینکه مسئولان بدون مردم هیچ هستند، گفت: اگر مردم باشند، مسئولان می توانند سیاست ها وراهبردهای خود را پیش ببرند. همچنین مسئولان بدون مردم صفر هستند.
وی افزود: استقرار حکومت خدا به جای حکومت طاغوت و ارتقای استقلال و به دست آوردن استقلال کامل ایران اسلامی در برابر دشمن بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش تصریح کرد: اگر دشمن از دستاوردهایی که در این نمایشگاه ها به نمایش گذاشته شده مطلع شود، یقینا آنها را در رسیدن به خود از گذشته ناامید تر خواهد کرد و بازدید از این نمایشگاه امید به دستیابی آرمان های بلند تر را در دل مردم بیشتر می کند.
وی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را محلی مناسب برای برگزاری نمایشگاه ملی دستاوردهای ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: این موزه بیانگر ارتباط روحی میان مردم و آفرینندگان حماسه دفاع مقدس است، درحقیقت می خواهیم بگوییم پیوند ما با فرهنگ ایثار، شهاد و جهاد در راه خدا هرگز گسستنی نیست.